Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Άποψή μας

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, θα γράψουμε την άποψή μας για τον αγώνα ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ-ΔΡΟΣΙΑ ο οποίος θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο στις 15:00 στο γήπεδο της Μακρυκάπας, με διαιτητή τον κύριο Γιώργο Λάμπρου και βοηθούς τους κυρίους Κωνστάντιο και Τσιφλάκο.
Πιστεύουμε πως θα είναι ένας αγώνας μεταξύ δύο καλών ομάδων και ο οποίος δεν θα κριθεί από τα όποια ανθρώπινα λάθη των διαιτητών, αλλά από τα λάθη των προπονητών και των ποδοσφαιριστών.
Θέλουμε ν΄ απευθυνθούμε στους φιλάθλους των δύο ομάδων, τους....
παράγοντες, τους προπονητές και τους διαιτητές.
Κύριοι ορίσθηκαν τρεις από τους καλύτερους διαιτητές της Εύβοιας και το γράφουμε εμείς που ποτέ δεν διστάσαμε να γράψουμε την άποψή μας και κάποιοι μας έκοψαν και την καλημέρα.
Θα σας παρακαλούσαμε όλους να μην δώσετε δικαιώματα πριν κατά την διάρκεια και μετά τον αγώνα. Πιστέψτε μας. Κανείς από τους τρεις κυρίους διαιτητές δεν θα κάνει εσκεμμένο λάθος. Παίζουν σε Εθνικές κατηγορίες και δεν διακινδυνεύουν τίποτα και για κανέναν.
Κοιτάξτε τις ομάδες και αφήστε τους διαιτητές ήσυχους να κάνουν την δουλειά τους.
Ιδιαίτερα οι φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας, θα προσφέρουν κακές υπηρεσίες στην ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ, αν επιχειρήσουν να τα βάλουν με τους διαιτητές πριν καν ξεκινήσει ο αγώνας.
Ξέρουμε τι γράφουμε και γιατί το γράφουμε.
Θέλουμε πολύ να βρεθούμε στο γήπεδο και μακάρι να μπορέσουμε να πάμε ως φίλαθλοι να δούμε έναν ωραίο αγώνα.  Εμείς το δηλώνουμε από τώρα.  Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον κύριο Λάμπρου και τους βοηθούς του και θα τα πάνε καλά.
Αν κάποιοι για δικούς τους λόγους, θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα, θα κάνουν κακό μόνο στην ομάδα τους και σε κανέναν άλλον.