Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα και ψυχραιμία γιατί αυτό θα μας χρειασθεί.
- Ψυχραιμία γιατί διαφορετικά θα χρειασθούμε ψυχίατρο με όλα αυτά που συμβαίνουν. Από την μία ο Τσίπρας, από την άλλη οι υποψήφιοι της αυτοδιοίκησης, στο χορό και οι του ποδοσφαίρου, τι να μας κάνει ο ψυχολόγος!!! Κατ΄ ευθείαν στον ψυχίατρο θα πάμε. Προσέξτε λοιπόν για να μην τους κάνουμε την χάρη.
- Ψυχραιμία, γιατί σήμερα θα έχουμε και τον ορισμό των διαιτητών και....
θα δούμε, αν η πολιτική παρεμβαίνει και στην διαιτησία και γενικότερα στο ποδόσφαιρο. 
- Ψυχραιμία, εκεί στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ γιατί μάθαμε πως ψάχνουν την ημερομηνία και πάνε για τις 26 Νοεμβρίου ημέρα Δευτέρα ή 28 Νοεμβρίου ημέρα Τετάρτη!!!! Καλές ημερομηνίες και οι δύο. Στις 26 γιορτάζει ο προστάτης των παιδιών Στυλιανός και στις 28 ο Ιερομάρτυρας Ειρήναρχος!!!
- Ψυχραιμία γιατί οι υποψήφιοι για τον Δήμο Χαλκιδέων κάτι δεν έχουν καταλάβει καλά. Οι δημότες θα το πάρουν αλλιώς, όταν θα έρθει η ώρα και κανείς τους δεν είναι δεδομένος. Ας προσέξουν τις επιλογές τους κι αφού δηλώνουν έτοιμοι, ας μας πούνε το πρόγραμμά τους και μετά να μας πούνε και "για το ρόστερ"  που θα έχουν!! Τώρα πάντως τρέχουν να κάνουν καλές μεταγραφές προσώπων και πιστεύουν πως αυτό θα τους λύσει το πρόβλημα.
- Ψυχραιμία να έχουμε γιατί μ΄ αυτά που ακούμε για τον αγώνα της Κυριακής ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΕΡΕΤΡΙΑ, θα χρειασθούμε χάπια. Εμείς το γράψαμε. Ας κάνουν ότι θέλουν οι ποδοσφαιριστές κι ας λένε όσα θέλουν οι παράγοντες. Ο διαιτητής και οι βοηθοί του δεν είναι ούτε ανίκανοι, ούτε θα διστάσουν να στείλουν κόσμο στ΄ αποδυτήρια.
- Ψυχραιμία να έχουμε γιατί στο Λευκαντί το πεζοδρόμιο στο Λευκαντί, έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό το ταξίδι του προς την θάλασσα και η δημοτική αρχή το μόνο που έκανε ήταν μια υποτυπώδη περίφραξη σ΄ ένα κομμάτι 10 μέτρων και στην μέση μια ταμπέλα που λέει "προσοχή έργα"!!! Για γέλια είμαστε.  
- Ψυχραιμία γιατί θα περάσει κι ο Νοέμβριος και στο Λύκειο Βασιλικού ακόμη τα παιδιά σχολάνε στις 12:30 αφού δεν υπάρχουν καθηγητές σε 3 - 4 μαθήματα!!! Γαμώ την αναβάθμιση της παιδείας δηλαδή. Η κυρά Ζωή η βουλευτίνα μας δηλαδή, η οποία όλη την ημέρα είναι στο fb μήπως μπορεί να μας πει κάτι;
- Ψυχραιμία γιατί κάποιοι θα μας κάνουν χαζούς. Θα κάνουμε ένα ερώτημα προς τον ΔΟΑΠΠΕΧ γιατί κάτι δεν μας πάει καλά με τα γήπεδα. Πιστεύουμε πως κάποιο λάθος κάνουμε, γιατί διαφορετικά θα υπάρξει πρόβλημα.
- Καλημέρα στον πρόεδρο τον κύριο Παπακωνσταντίνου, ο οποίος δίνει την δική του μάχη, για να βοηθήσει το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο και αυτούς που συμμετέχουν σ΄ αυτό. Έχουμε διαφορετικές απόψεις, όχι για το ποδόσφαιρο, αλλά για το πως μπορούμε να ετοιμάσουμε μια ομελέτα με 5 αυγά για 20 άτομα!!!!!!!