Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

Σήμερα βρήκατε κύριε Σιγανέ;

Την παραίτησή του κατέθεσε στο ΔΣ του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ο κύριος Σιγανός επικαλούμενος λόγους υγείας. Κύριε Σιγανέ, Τρίτη και 13 βρήκατε να παραιτηθείτε;
Είναι γρουσουζιά και πρέπει η παραίτησή σας να μην γίνει δεκτή από το Διοικητικό Συμβούλιο.
Εγώ θα γράψω δυο κουβέντες και είναι από τις λίγες φορές που δεν θα μπορέσει κανείς να με κατηγορήσει και να πει πως είναι φίλος του και γι΄ αυτό τα λέει.
Ο κ. Σιγανός με είχε στολίσει περισσότερο και από τον στολισμό ενός Επιταφίου, αλλά δεν ανήκουμε στην κατηγορία αυτών που μηδενίζουν τα πάντα ....
για να "πάρουν πίσω το αίμα τους".
Πιστεύουμε πως ότι έκανε το έκανε για να στηρίξει κάποιους στους οποίους είχε πιστέψει. 
Δεν δίνουμε συνέχεια σ΄ αυτό το θέμα και πάμε παρακάτω.
Εδώ και μήνες στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ σύμφωνα και με τα όσα λένε προπονητές και ποδοσφαιριστές, οι κύριοι Σιγανός και Μπλέτσας έμειναν να τρέχουν, αλλά τελικά θα πληρώσουν και την νύφη.
Κύριε Σιγανέ, η παραίτησή σας δεν πρέπει να γίνει δεκτή και για την ομάδα και το ΔΣ θ΄ αποφασίσει η Γενική Συνέλευση η οποία θα γίνει με ανοιχτές τις πόρτες και με δικαίωμα να μιλήσουν όσοι και όποιοι θέλουν, αρκεί να θέλουν να είναι μέλη στην οικογένεια του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και μόνο στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Η Γενική Συνέλευση θ΄ αποφασίσει για όλους και για όλα και φυσικά για το μέλλον του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και θα καταλογίσει ευθύνες σε αυτούς που δεσμεύτηκαν και "την έκαναν".
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να μπει σε νέες βάσεις, με νέο οργανόγραμμα και με προοπτική για το μέλλον.