Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Μπερδεύτηκε το σύστημα

Επικοινωνιακός χαμός για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και εκτός από τους νυν δημάρχους οι οποίοι έχουν την δυνατότητα καθημερινά να εκδίδουν δελτία τύπου χρησιμοποιώντας τον μηχανισμό του Δήμου, υπάρχουν και οι υποψήφιοι δήμαρχοι οι οποίοι και θα δώσουν την μάχη της επικοινωνίας, ο καθένας με τον τρόπο του. Τα ΜΜΕ είναι αρκετά και πολλοί άνθρωποι είναι στο χώρο της ενημέρωσης. Θα δούμε τι θα επιλέξει κάθε υποψήφιος και ποιον θα στηρίξει περισσότερο το κάθε ΜΜΕ.
Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος και για όσους έχουν σχέση....
με την ενημέρωση, αλλά θα έχει ενδιαφέρον η μάχη της επικοινωνίας.
Εμείς πάντα έχουμε την δική μας άποψη και την καταθέτουμε και ίσως σε κάποιες περιπτώσεις κάποιοι μας θεωρούν δεδομένους. Ας κάνουν όλες και όλοι λιγάκι υπομονή και θα διαπιστώσουν πως κανείς δεν είναι δεδομένος και κανείς δεν είναι πρόβατο για να τον οδηγούν στο μαντρί.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, ξέρετε καλά πως εμείς δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.
Θα συζητήσουμε με τους υποψηφίους, αν μας το ζητήσουν και θα μιλήσουμε με ανοιχτά χαρτιά για ΟΛΟΥΣ. Δικός μας και δικός τους σε εκλογές, δεν υπάρχει κι εμείς δεν ανήκουμε σ΄ αυτούς που είναι της τελευταίας στιγμής.
Συνήθως τα λάθη γίνονται πολύ νωρίς, αφού η συγκρότηση των ψηφοδελτίων είναι το κυριότερο.
Μέχρι τώρα, αυτός που επικοινωνιακά στέλνει προς όλους δελτία τύπου, είναι ο υποψήφιος για τον Δήμο Χαλκιδέων κύριος Καθαροσπόρης Βασίλης ενώ οι άλλοι υποψήφιοι προτιμούν το fb!!!!
Κάποιοι υποψήφιοι πάντως κράτησαν μια περίεργη στάση προς εμάς, αφού δεν μας έστειλαν ούτε καν την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς τους!!! Δεν είναι ξένοι προς εμάς ούτε πολεμήθηκαν ποτέ από το apopsignomi. Τους στηρίξαμε μέχρι παρεξηγήσεως και μάλιστα χωρίς την παραμικρή αμοιβή.
Μας ενόχλησε η υπεροψία τους και το δηλώνουμε καθαρά και δημόσια.
Σήμερα θα πάρουμε τις αποφάσεις μας και αύριο θα τις δημοσιοποιήσουμε. 
Εμείς αυτοί είμαστε και δεν ανήκουμε στο επιτελείο κανενός υποψηφίου, ούτε θα ενταχθούμε ποτέ.
Έχουμε τον δικό μας τρόπο επικοινωνίας και φυσικό είναι να δημιουργούμε αντιπάθειες. Δεν παρεξηγούμε κανέναν και δεν θα βρίσουμε κανέναν. Δεν θα είμαστε όμως και δεδομένοι όπως δεν ήμασταν πάντα.