Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο.
- Κανείς δεν αμφισβητεί τους αγώνες κανενός, κανείς δεν ξεχνάει τίποτα, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει πως σήμερα όλα είναι καλύτερα, πως υπάρχει ΨΩΜΙ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
- Αγώνες έχουμε στο ποδόσφαιρο και αυτό το Σαββατοκύριακο και καλό είναι να πάτε στο γήπεδο να δείτε την αγαπημένη σας ομάδα. Έχουμε κρύο από χθες και το γήπεδο για τους ποδοσφαιρόφιλους ζεσταίνει. Να θυμίσουμε πως το προηγούμενο....
Σαββατοκύριακο στην Α΄ Κατηγορία είχαμε στους 8 αγώνες 6 νίκες των φιλοξενούμενων, 1 ισοπαλία και μόλις 1 νίκη γηπεδούχων!!! Αυτό το Σαββατοκύριακο πάντως δεν θα έχει λίγους ΑΣΣΟΥΣ!!! Πιστεύουμε πως θα είναι το λιγότερο 5 οι νίκες των γηπεδούχων έως και 8!!!
- Τι έγινε και κάποιοι έχουν κάνει θέμα κάποιες δηλώσεις του κυρίου Τόλια; Είπε κάτι καινούργιο; Διαβάζουμε στο "κοντά στα σπορ" του κ. Αβερκιάδη διάφορα, μέχρι και ανακοινώσεις της ΔΟΞΑΣ ΔΡΑΜΑΣ και του προέδρου της κυρίου Μπύρου!!!!  Αλήθεια κύριε Αβερκιάδη, εσείς πρώτη φορά ακούσατε για το θέμα αυτό; Δεν είχαν ακούσει ο κύριος Μπύρος και η ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ, τα όσα είχε δηλώσει συνεργάτης τους στον 96,5;;;;; Σε λίγο θα γράψουμε για το θέμα.
- Τίποτα απολύτως δεν συμβαίνει μ΄ εμάς και την ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ. Όλα καλά και ωραία. Έχουμε εκτίμηση στα μέλη του ΔΣ και αυτό δεν αλλάζει. Εμείς συνεχίζουμε να γράφουμε την άποψή μας, καθαρά και έντιμα. Δημόσια γράφουμε την άποψή μας και δεχόμαστε τα πυρά πολλών, επειδή με τα σχόλιά μας υποστηρίζουμε την διοίκηση και τις εργαζόμενες στην ΕΠΣΕ, ενώ δεν έχουμε την ίδια αντιμετώπιση από τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ.  Κυρίες και κύριοι, να ξεκινήσουμε από τις κυρίες της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ. Κανένα παράπονο δεν έχουμε. Μας εξυπηρετούν ως ΜΜΕ όπως και όλους τους άλλους και τις ευχαριστούμε από καρδιάς. Τα μέλη του ΔΣ είναι 11 και φυσικά δεν είναι η ώρα για να μιλήσουμε για το καθένα χωριστά. Δημόσια μπορούν να λένε διάφορα, ακόμη και να μας βρίζουν κάποιοι και κάποιοι άλλοι να μας μειώνουν, αλλά αυτό είναι δικό τους θέμα. Εμείς ξέρουμε τι λέμε και τι κάνουμε εμείς και αυτό μας φτάνει. Όταν θα έρθει η ώρα εμείς δημόσια θα μιλήσουμε για τον καθένα.
- Τρέχουν και δεν φτάνουν οι υποψήφιοι δήμαρχοι στο Δήμο Χαλκιδέων και όχι μόνο, για να βρούνε τα πρόσωπα που θα έχουν στο ψηφοδέλτιό τους και πάνω στην αγωνία τους, ξεχνούν βασικά πράγματα, τα οποία θα τους κοστίσουν την ώρα της κάλπης.  
- Τον Δημήτρη Αναγνωστάκη κάποια ΜΜΕ τον παρουσιάζουν ως ανεξάρτητο υποψήφιο Περιφερειάρχη και φτάνουν στο σημείο να πούνε πως θα είναι μαζί του και Νεοδημοκράτες!!! Κυρίες και κύριοι της ενημέρωσης ο καθένας δηλώνει ότι θέλει αλλά ο αγαπητός Δημήτρης Αναγνωστάκης από το 2015 είναι σ΄ αυτό που λέμε κυβερνητικό σύστημα ΣΥΡΙΖΑ. Επίσης ήταν βουλευτής της ΔΗΜΑΡ του Κουβέλη ο οποίος έριξε την κυβέρνηση Σαμαρά και μπήκε κι αυτός στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό του δίνει τον τίτλο του ανεξάρτητου;;;;;;