Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

"Της ελιάς"

Στην Χαϊνά σχεδόν δίπλα από τα γραφεία της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ καθημερινά γίνεται "της ελιάς", αφού η παρουσία ανθρώπων του ποδοσφαίρου της Εύβοιας έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.
Αυτοί οι κύριοι είναι σαν τα μέλη του Ρουβίκωνα. Κάνουν πρώτο ντου στην "ελιά" από τις 08:00 το πρωί που ανοίγουν τα σχολεία και το δεύτερο κοντά στις 13:00 που κλείνουν τα σχολεία!!!
Ο Δημήτρης Αϊνδιλής τους έχει κάνει καλή προετοιμασία και όλοι είναι συνεπής στο ραντεβού τους.
Εκεί του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ, της ΕΠΣΕ, του ΑΟΝΑ, του ...
Συνδέσμου Προπονητών, του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, της ΣΚΕΠΑΣΤΗΣ μέχρι και της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ!!!!
Αυτοί όλοι είναι περισσότεροι κι από τους εξυγιαντές της ΕΠΟ κι αν ήθελαν άνετα έκαναν ψηφοδέλτιο για να πάρουν τον Δήμο Χαλκιδέων!!!!
Εκεί πάνε ακόμη κι αυτοί που έχουν διάφορα θέματα με την ΕΠΣΕ και θέλουν να τα λύσουν. Πάνε λοιπόν πρώτα στην "ελιά" η οποία λειτουργεί ως μικρή βουλή παίρνουν οδηγίες και μετά πάνε στην ΕΠΣΕ με τα αιτήματά τους, τις απολογίες τους και άλλα τέτοια.
Η "ελιά" δηλαδή λειτουργεί σαν τα μαγαζιά που είναι κοντά σε υπηρεσίες και βγάζουν φωτοτυπίες, σου δίνουν αιτήσεις, δακτυλογραφούν κείμενα κλπ!!!
Καλές δουλειές στην "ελιά" και καλές αποφάσεις να παίρνει η μικρή βουλή.
Πληροφορίες λένε πως ετοιμάζουν εκδρομή για τον αγώνα  ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ - ΑΣΠΡΑ ΣΠΙΤΙΑ στο γήπεδο του Αγίου Θωμά για να στηρίξουν την ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ αφού εκεί είναι ο κύριος Γιώργος Λάμπρου προπονητής και οι μισοί ποδοσφαιριστές είναι από την Εύβοια.
Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ κι ας μαυρίσουν και λίγο τα ΑΣΠΡΑ ΣΠΙΤΙΑ.
Καλημέρα στην "ελιά".