Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - Όλα από την αρχή...

Μην προσπαθείτε να μας πείσετε για κάτι που είναι δεδομένο.
Δεν είμαστε απέναντι στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Είμαστε δίπλα στην ομάδα αλλά με την αλήθεια και όχι με ψέματα και δήθεν παράγοντες.
Στο πρόσφατο παρελθόν χτυπηθήκαμε με τον χειρότερο τρόπο από ανθρώπους οι οποίοι νόμιζαν πως είχαν βρει την κότα που κάνει τα χρυσά αυγά και βούτηξαν να τα πάρουν και ήθελαν να τους δοξάζει ο κόσμος στις πλατείες και στο γήπεδο. Έσπασαν τα μούτρα τους, γιατί έκαναν λάθος υπολογισμούς. Ο κόσμος δεν τους ακολούθησε, γιατί έδειξαν την έπαρσή τους, αφού τους άρεσε να τους αποκαλούν ακόμη και Θεούς. Έλεγαν πως είχαν πρόσωπο και πως στο όνομά τους οι Χαλκιδέοι θα....
έδιναν γη και ύδωρ!!!
Τι κατάφεραν τελικά; Χάθηκαν από την ποδοσφαιρική πιάτσα της Χαλκίδας και ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Κάποιοι από αυτούς ακόμη δεν έχουν καταλάβει το κακό που προκάλεσαν στην ομάδα.
Δεν έχουν καταλάβει πως απομάκρυναν και ανθρώπους οι οποίοι θα μπορούσαν να τρέξουν πολλά θέματα. Δεν έχουν καταλάβει πως απομάκρυναν τους φιλάθλους. Ούτε να ακούει για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν θέλει ο κόσμος. Γιατί όλα αυτά; Για το ΕΓΩ κάποιων και τίποτα παραπάνω.
Ας τελειώσει λοιπόν αυτό το σήριαλ.
Ας πάμε από την αρχή.
Όλα όμως από την αρχή.
Πλάνο για την ομάδα. Προοπτική για την ομάδα. Ελπίδα για την ομάδα.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι μαγαζί γωνία και έχει πολλούς φιλάθλους.
Αυτούς τους φιλάθλους θέλει να πείσει και κανέναν άλλον.
Δεν θα βρεθεί κανένας για να βάλει αύριο στο τραπέζι 70.000-80.000 ευρώ για να βγάλει η ομάδα την χρονιά. Υπάρχει όμως ο τρόπος να προχωρήσει η ομάδα χωρίς προβλήματα και να καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία.
Οι σωτηράκηδες τελείωσαν.
Οι κύριοι που απλά κρατούν μια καρέκλα τελείωσαν και κάποιοι θα τελειώσουν τώρα.
Τώρα για να γίνει μια νέα αρχή, πρέπει να ειπωθούν όλες οι αλήθειες και μόνο αλήθειες.
Φίλες και φίλοι του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, η ομάδα πρέπει να κάνει μια νέα αρχή και θα την κάνει, εκτός κι αν εσείς θέλετε να επιτρέψετε να ξαναέχουμε πάλι ανακύκλωση προσώπων, οπότε δεν θα σας φταίει κανείς.