Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - Μέχρι νεοτέρας

Με ανακοίνωσή του το ΔΣ του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ μας ενημερώνει πως δεν έκανε δεκτή την παραίτηση του κ. Αλέκου Σιγανού κι αν καταλάβαμε καλά, οι όποιες εξελίξεις θα δρομολογηθούν μετά τον αγώνα με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ.
Σωστή η απόφαση του ΔΣ, για το θέμα Σιγανού, αλλά θα πρέπει να συνοδευτεί και με μια απόφαση για την επόμενη μέρα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ..
Θυμίζουμε πως ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ μέχρι το τέλος...
του Α΄ γύρου θα παίξει με 
ΕΡΕΤΡΙΑ εντός
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ εκτός
ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟ εντός
ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟ εντός
ΑΙΟΛΙΚΟ εκτός
Αν όλα πάνε καλά σε αυτούς τους αγώνες τότε στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα μιλάνε για άλλα πράγματα και όχι για διάλυση ή υποβιβασμό.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, δεν έχει κανένα νόημα το να δίνουμε αναβολές στις όποιες αποφάσεις πρέπει να παρθούν και οι οποίες έχουν να κάνουν με το αύριο της ομάδας. Ανήκουμε στους λίγους που γράφουν τα πράγματα με το όνομά τους και δεν κρύβουμε την αλήθεια.
Θέλουμε με αυτόν τον τρόπο να βοηθήσουμε πραγματικά την ομάδα και αυτό κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια. Δυστυχώς κάποιοι μας θεωρούν αντιπάλους, εχθρούς και δεν ξέρουμε τι άλλο.
Κάποιοι άλλοι το πάνε και παρακάτω, γιατί θεωρούν τους εαυτούς τους έξυπνους και καθαρούς και τους άλλους μαλάκες και λαμόγια.
Να θυμίσουμε πως στο ποδόσφαιρο κανείς δεν πάει πρώτα στην εκκλησία να προσευχηθεί και μετά παίρνει αποφάσεις για την ομάδα.
Εμάς στον τραπεζικό λογαριασμό του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν θα μας βρείτε και φυσικά δεν θα μας βρείτε και σε καμία "συναλλαγή προδοσίας" της ομάδας.
Αυτοί οι οποίοι μας έβριζαν και μας απειλούσαν αρκετά χρόνια τώρα, δεν είναι σήμερα στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και κάποιοι άλλοι αναγνώρισαν το λάθος τους. Εμείς δεν χαθήκαμε. Είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε.
Αν η ομάδα χρειασθεί κάτι από εμάς, με χαρά θα το κάνουμε και το έχουμε αποδείξει.
Αργότερα θα γράψουμε την άποψή μας για τους φίλους της ομάδας, είτε αυτοί είναι οι οργανωμένοι, είτε είναι ο απλός φίλαθλος του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.