Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα και τον νου σας σήμερα, αφού είναι Τρίτη κι 13 και όπως κι αν το κάνουμε, όλοι κάτι έχουμε στο μυαλό μας γι΄ αυτό που λέμε γρουσουζιά.
- Καλό ταξίδι στον Κώστα Σφύρλα και συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Έφυγε από την ζωή πριν και φτάσει στα 50 του χρόνια και ο πόνος για τους δικούς του ανθρώπους είναι αβάσταχτος. 
- Ο κ. Τόλιας βγήκε χθες και έκανε δηλώσεις, αναφερόμενος στα όσα είχαν συμβεί στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ τα δύο τελευταία χρόνια. Κύριε Τόλια, καλά κάνατε και τα είπατε, για να μην ξεχνιόμαστε, αλλά θα πρέπει να γίνουν πολλά, ώστε ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ "να μείνει ελεύθερος" από αυτούς που τον χρησιμοποιούν. Θα πρέπει δηλαδή να υπάρξει σχέδιο για την ομάδα και ....
αυτό το σχέδιο να το υπηρετήσουν όσοι αγαπούν την ομάδα. Κύριε Τόλια, δώσατε μια καλή πάσα σε ανθρώπους που δεν έχουν να κρύψουν τίποτα, ώστε πλέον να βάλουν το μαχαίρι στο κόκκαλο και να προχωρήσει η ομάδα. Υπομονή λίγες μέρες....
- Παραιτήθηκε λένε ο προπονητής του Αγίου Ιωάννη για προσωπικούς λόγους. Θεωρούμε την είδηση ανυπόστατη, αφού δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που το ΔΣ μιλούσε για ανυπόστατα δημοσιεύματα και έλεγε πως έχει εμπιστοσύνη και στηρίζει τον προπονητή. Εκεί στον Άγιο Ιωάννη να μην ξεχνάτε τον σοφό λαό που λέει "μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην λες". Την καραμέλα που θέλει πάντα μια παραίτηση να την πάμε σε προσωπικούς λόγους, δεν την πιστεύει κανείς. Καλημέρα και ας προσέχατε κύριοι. 
- Τελικά θα έχουμε δύο αγώνες κυπέλλου αύριο Τετάρτη ή έναν; Είναι και μέρα απεργίας αύριο και δεν ξέρουμε μήπως απεργήσει καμιά ομάδα ή κάποιοι διαιτητές!!! Αυτό δεν το έχουμε δει ακόμη, αλλά γιατί να μην το δούμε;  Θα διεξαχθεί τελικά ο αγώνας ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ - ΕΡΕΤΡΙΑ;
- Την Κυριακή έχουμε τον αγώνα ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΕΡΕΤΡΙΑ και όλα δείχνουν πως το γήπεδο θα έχει αρκετό κόσμο. Για να δούμε αν έστω και για έναν αγώνα συγκινηθούν  οι φίλοι των δύο ομάδων και πάνε στο γήπεδο. Μεγάλο ενδιαφέρον πάντως δείχνουν κάποιοι για τις δωρεάν προσκλήσεις που δίνει η ΕΠΟ στις ομάδες και στην ΕΠΣΕ.  Με αυτές τις προσκλήσεις και με την κατάσταση που κάθε ομάδα έχει γι΄ αυτούς που είναι γνωστοί των γνωστών στο γήπεδο θα βρεθούν περίπου 100 χωρίς εισιτήριο και φυσικά τα παιδιά που δεν πληρώνουν εισιτήριο. Κύριοι, κάποια στιγμή οι ομάδες και η ΕΠΣΕ να τα κόψουν αυτά. Να πούνε ΟΧΙ στους τσαμπατζήδες και να δώσουν τις προσκλήσεις  σε ανθρώπους οι οποίοι πραγματικά θέλουν να πάνε στο γήπεδο, αλλά δεν έχουν τα 5 ή 10 ευρώ.
- Βλέπουν κάποιοι να υπάρχει πανικός στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στο θέμα με τις υποψηφιότητες δημάρχων κλπ!!! Δεν μας λένε όμως γιατί δεν βλέπουν πανικό στην παράταξη Παγώνη!!! Κύριοι καμιά ανησυχία δεν υπάρχει στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, όσο κι αν θα το θέλατε. Έχουν ανακοινωθεί τα ονόματα υποψηφίων και αυτά θα δώσουν τον αγώνα τους. Αλίμονο αν η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ υπέκυπτε στα θέλω αυτών που πρόδωσαν την δημοτική παράταξη στις προηγούμενες εκλογές. Φυσικά αυτοί έχουν τον τρόπο τους, να πείσουν και άλλους να πάνε μαζί τους, αλλά μικρή σημασία έχει αυτό. Οι δημότες γνωρίζουν και θα κρίνουν το γιατί κάποιοι θα κάνουν κωλοτούμπα.