Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Οι φίλοι του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Ας ξαναγράψουμε πως ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν ανήκει σε κανέναν, μήπως και κάποια στιγμή το καταλάβουν ΟΛΟΙ.
Οι φίλοι της ομάδας, οι οποίοι είναι πολλοί, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να σηκώσουν ψηλά τα χέρια και να συνεχίσουν να είναι μακριά από την ομάδα.
Είναι κομμάτι της ομάδας και κανείς δεν μπορεί και δεν πρέπει να τους κρατά μακριά και να κάνει ότι θέλει.
Πέρασαν πολλοί παράγοντες τα τελευταία χρόνια, πολλοί προπονητές και πολλοί ποδοσφαιριστές, αλλά όλοι έφυγαν νύχτα. Δεν ήταν οι περισσότεροι ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Τα συμφέροντά τους εξυπηρετούσαν ή την μανία τους να είναι κάποιοι....
στο ποδοσφαιρικό στερέωμα. Που είναι σήμερα; Στα σπίτια τους παράγοντες, άνεργοι προπονητές και σε μικρότερες κατηγορίες και ομάδες ποδοσφαιριστές!!! Όχι όλοι, αλλά οι περισσότεροι.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι εδώ και αυτό σημαίνει κάτι.
Από αυτή την Κυριακή και κάθε Κυριακή μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, το στάδιο της Χαλκίδας δεν θα πρέπει να είναι μισοάδειο, αλλά μισογεμάτο από κόσμο.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 50 φίλους μαζί του και στα εκτός έδρας παιχνίδια.
Κάποιος θα πρέπει να φροντίσει ώστε σε κάθε εκτός έδρας αγώνα, να υπάρχει και μια εκδρομή φιλάθλων,
Ο κόσμος θα κάνει την διαφορά και θα επαναφέρει τα πάντα σε τάξη. Με την παρουσία του στο γήπεδο, ο κόσμος θα στείλει το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.
Πέρασε η εποχή που κάποιοι έκαναν ότι ήθελαν.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ανήκει στον κόσμο του και αυτός ο κόσμος δεν μπορεί να περιμένει άλλο, ούτε την δημοτική αρχή, ούτε τους επενδυτές, ούτε τα πολιτικά πρόσωπα, τα οποία είναι πρώτα στα πανηγύρια και στα γλέντια, αλλά ούτε εισιτήριο δεν πληρώνουν για να πάνε στο γήπεδο.
Ακούμε διάφορα και για τους οργανωμένους φιλάθλους του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και ακούμε πολλά και από αυτά τα παιδιά. Έχουν τα παράπονά τους και καλά κάνουν. Μπορούμε πραγματικά να τους καταλάβουμε. Βγάζουν πικρία και όχι άδικα. Προδόθηκε πολλές φορές αυτή η ομάδα και δεν άντεξαν άλλο. Εμείς κι αυτοί δεν υπήρξαμε ποτέ φίλοι, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Πίστευαν τους πάντες με μεγάλη ευκολία και το έκαναν γιατί έχουν πάθος με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Πιστεύουμε πως από την Κυριακή θα είναι πάντα στο γήπεδο και θα στηρίξουν την ομάδα.
Θα έχει κόσμο το γήπεδο, αλλά αυτά τα παιδιά θα πρέπει να είναι εκεί.
Έχουν ανάγκη να φωνάξουν τα συνθήματά τους υπέρ της ομάδας και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έχουν ανάγκη από την παρουσία αυτών των φιλάθλων.
Οι οργανωμένοι με τα πανό τους και τα συνθήματά τους ξέρουν καλύτερα από τον καθένα να στηρίζουν την ομάδα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και το έχουν αποδείξει. Η παρουσία τους θα προσελκύσει κι άλλον κόσμο και θα δημιουργήσει άλλη ατμόσφαιρα. Θα ξανακάνει το στάδιο της Χαλκίδας, έδρα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.