Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Καλημέρα πρόεδρε

Κάναμε λάθος.
Όπως όλα δείχνουν κάναμε λάθος εκτίμηση, στο θέμα της ΕΠΣ Εύβοιας και στις σχέσεις Παπακωνσταντίνου - Ψαθά και γενικότερα της λειτουργίας της διοίκησης.
Ο πρόεδρος κύριος Παπακωνσταντίνου ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ και ο κ. Ψαθάς απλά έχει τον τίτλο του προέδρου της Ένωσης. Το έχει πει ο άνθρωπος στο παρελθόν πως μπήκε σ΄ αυτή την θέση για να διευκολύνει την κατάσταση και για τον φίλο του τον κύριο Παπακωνσταντίνου.
Το καταλάβαμε κι εμείς επιτέλους, αφού ως γνωστόν δεν....
στροφάρουμε και πολύ ή τουλάχιστον όσο στροφάρουν τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ.
Όλα καλά κι ωραία δηλαδή και στην ουσία, ο κ. Ψαθάς ο οποίος είναι απών από τα γραφεία της Ένωσης, ουδεμία σχέση έχει με την όλη κατάσταση που επικρατεί και που είναι η καλύτερη.
Ακόμη και χθες σε επιστολή της ομάδας του ΠΙΣΣΩΝΑ απάντηση έδωσε με την δημοσιοποίηση άρθρων από τον ΚΑΠ, ο κύριος Παπακωνσταντίνου.
Αγαπητέ πρόεδρε, μάλλον κάναμε λάθος εκτίμηση και κακώς γράψαμε τα όσα γράψαμε.
Εμείς έχουμε το θάρρος να ζητάμε και συγνώμη όταν κάνουμε λάθη.
Κρατάμε πάντως και κάτι για το κοντινό μέλλον. όχι πως θα περιμένουμε δημόσια συγνώμη από κάποιους, αλλά δεν θα κρύψουμε ποτέ τις κωλοτούμπες κανενός.
Ευχόμαστε να μην δικαιωθούν ΠΟΤΕ, αυτοί οι οποίοι μιλούν και λένε τα όσα λένε για την ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ.
Εμείς κρατάμε για τον εαυτό μας τα όσα κατά καιρούς έχουμε συζητήσει με τα περισσότερα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ και ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν θα τα χρησιμοποιήσουμε.
Δεν μας ενδιαφέρει αν σήμερα επιχειρούν να μας διαψεύσουν κάποιοι. Εμείς κωλοτούμπες δεν κάνουμε. Μας φτάνει που όλα τα μέλη γνωρίζουν το ποιοι ήταν δίπλα στον κύριο Παπακωνσταντίνου και ποιοι όχι.
Κλείνοντας θα περιμένουμε να δούμε και αναρτήσεις με τα άρθρα που μιλούν για παράγοντες-ποδοσφαιριστές, προπονητές - ποδοσφαιριστές και άλλα σχετικά.