Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

Για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Χαλκιδάρες, ότι έχετε να πείτε για τον κύριο Μπλέτσα, τον κύριο Σιγανό, τον κύριο Μίλερ και άλλους να τα πείτε στους ίδιους και όχι σ΄ εμάς και μάλιστα χωρίς να λέτε το ονοματάκι σας.
Εμείς δεν καλύπτουμε κανέναν και δεν κρατάμε και κακία σε κανέναν.
Θα γελάσει πολύς κόσμος όταν θα σκάσει όλη η αλήθεια για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και γι΄ αυτούς που μόνιμα σκάβουν τον λάκκο της ομάδας.
Κάντε λιγάκι υπομονή και θα δείτε όλο το έργο....
έγχρωμο.
Είναι πλέον συνήθεια. Όταν κάποιος φεύγει από την καρέκλα του ΔΣ του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και από όποιο άλλο πόστο να θέλει να αποτύχουν και οι επόμενοι και να βάζουν τρικλοποδιές.
Εμείς κωλοτούμπες δεν θα κάνουμε.
Επιμένουμε στις απόψεις μας και αν μας ζητηθεί βοήθεια θα την δώσουμε και μάλιστα φανερά και όχι κρυφά.
Όποιοι έχουν διάθεση να βοηθήσουν έμπρακτα την ομάδα έχουν θέση σ΄ αυτή. Με τους υπόλοιπους ούτε νερό δεν θα πιούμε μαζί. 
Από την Δευτέρα θα κάνουμε αυτό που πιστεύουμε εμείς και ας αποφασίσουν οι άλλοι τι θα κάνουν.
Χαλκιδάρες, εμάς η δήλωση του κυρίου Λύκου, του προπονητή της ομάδας μας προβλημάτισε και μας έκανε να θυμώσουμε. Είπε: "Εμείς στις προπονήσεις και στο γήπεδο βλέπουμε μόνο τον κ. Μπλέτσα και τον κύριο Σιγανό".
Εμείς όπως όλοι ξέρετε, δεν έχουμε κανέναν λόγο να στηρίξουμε πρόσωπα και καταστάσεις.
Θα το κάνουμε αν μας ζητηθεί, γιατί πιστεύουμε πως ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ το πολύ σε μια 3ετία, μπορεί να οργανωθεί διοικητικά και αγωνιστικά και να περάσει σε επαγγελματικές κατηγορίες.
Για να το πετύχει αυτό δεν θέλει να υπάρχει "ο ένας λεφτάς, αλλά οι πολλοί εργάτες", της ομάδας.
Εσεις οι Χαλκιδάρες ξέρετε πως η πολιτική που είχε η ομάδα όλα αυτά τα χρόνια ΑΠΕΤΥΧΕ και μάλιστα απαξιώθηκε η ομάδα. Τι είναι λοιπόν αυτό που εμποδίζει να δοκιμάσουμε την πολιτική που προτείνουμε εμείς; Τι θα χάσει η ομάδα παραπάνω απ΄ ότι έχασε με τους καλούς, τους δυνατούς, τους καθαρούς και δεν ξέρουμε τι άλλο, παράγοντες;
Ο κύριος Μπλέτσας και ο κύριος Σιγανός, αφού έχουν την εκτίμηση της ομάδας ας πάρουν την πρωτοβουλία κι ας δώσουν την ευκαιρία στην ομάδα να αναπνεύσει και να σταθεί στα πόδια της.
Γνωρίζουν και οι δύο πως εμείς δεν έχουμε συμπάθειες και πως δεν θα λειτουργήσουμε ως "σωτηράκηδες" και μάγκες. Δεν ξέρουμε το αγωνιστικό κομμάτι, δεν ξέρουμε ποδοσφαιριστές, δεν ξέρουμε που πάσχει και που δεν πάσχει η ομάδα.
Αν μείνουν στην ομάδα και χρειασθούν βοήθεια, τότε μπορούμε να βοηθήσουμε στα υπόλοιπα και κυριότερα στο να λυθεί το οικονομικό.
Θα βάλουμε πλάτη για να έχει η ομάδα έσοδα της τάξης των 10.000 - 15.000 ευρώ τον μήνα. Το πως είναι δικό μας θέμα και θα είμαστε περισσότερο εντάξει από αυτούς που υποσχέθηκαν να βάλουν και δεν έβαλαν ούτε ευρώ. Το γιατί θα το κάνουμε είναι απλό. Θα το κάνουμε για να αποδείξουμε πως αν μας άκουγαν εδώ και χρόνια, τώρα ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν θα ήταν στην σημερινή μιζέρια.
Χαλκιδάρες, γυρίστε λίγο πίσω την μνήμη σας στα προηγούμενα χρόνια και θα συναντήσετε εκεί τις δικές σας ευθύνες.
Εμείς δεν ανήκουμε σ΄ αυτούς που περιμένουν να διαλυθεί η ομάδα.
Καλημέρα σας.