Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Α Ε ΧΑΛΚΙΔΑΣ - Α.Ε.ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ . 1 - 2

Με νίκη ξεκίνησε η ομάδα μας στον πρώτο της αγώνα για το νέο έτος κερδίζοντας εκτός έδρας με 2-1 την ομάδα της ΑΕ Χαλκίδας.
Σε ένα αγώνα που είχε πάθος για την νίκη και από τις δύο ομάδες, το πρώτο ημίχρονο δεν είχε αρκετές φάσεις με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χωρίς γκολ στα αποδυτήρια.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι της και δημιούργησε από το 46΄- 51΄ τρείς καλές φάσεις για γκολ με αποκορύφωμα το οριζόντιο δοκάρι του....
Μικράκη στο 50΄.
Στο 53΄όμως ότι δεν κατάφερε η ΑΕΛ το πέτυχε η ομάδα της ΑΕ Χαλκίδας με τον Αλεξίου να ανοίγει με σουτ πλασέ μέσα από την περιοχή το σκορ.
Η ΑΕΛ συνέχισε το καλό της παιχνίδι και στο 67΄ ο Ρουμελιώτης  φέρνει το παιχνίδι στα ίσα με καρφωτή κεφαλιά.
Το γκολ έδωσε  περισσότερο ηθικό και αποθέματα δυνάμεων στους παίκτες της ομάδας μας  για δεύτερο γκολ.
Η καλή κυκλοφορία και η δημιουργία φάσεων έφερε και  δύο κλασικές  χαμένες ευκαιρίες από Μικράκη και Ρουμελιώτη που μπορούσαν να κάνουν το 1-2 που ήρθε  στο 82΄όταν ο Τρίκας με σουτ πλασέ μέσα από την περιοχή σημείωσε το γκολ μέσα σε πανηγυρισμούς για την ομάδα της ΑΕΛ.
Το γκολ αυτό δημιούργησε και το τελικό αποτέλεσμα που έδωσε  ακόμα μία νίκη για την ομάδα μας σκαρφαλώνοντας στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.
Καλή η διαιτησία των κ.κ. Καλαμάτα, Σιμιτζή και Χασάνδρα.
ΑΕΛ: Μίχος, Μαϊσογλου( 75΄Τρίκας), Μακ Κόλλιας, Καρλατήρας, Πόγκας, Παπασχόλης (55΄Τόγκος),  Τζάνος, Μικράκης, Χαλιώτης (90′ Μπασούκος), Παπαγεωργίου (78΄Κουλοχέρης), Ρουμελιώτης.
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ Μιαούλη Φύλλων  το Σάββατο  26/1 και ώρα 15.00 στο γήπεδο Αγίου Νικολάου.

ΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ Κ14  1-0  ΤΟΝ ΑΠΚΟ ΔΟΣΙΑΣ
Με νίκη συνέχισε και η ομάδα Κ14 στο αντίστοιχο πρωτάθλημα Ε.Π.Σ. Ευβοίας κερδίζοντας εκτός έδρας με 1-0 τον ΑΠΚΟ Δροσιάς. 
Το γκολ για την ομάδα μας σημείωσε ο Σταγάκης.