Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Κάνετε λάθος

Κυρίες και κύριοι υποψήφιοι, τα κομματικά πιστεύω του καθενός και οι προσωπικές επιλογές στα θέματα των δημοτικών εκλογών δεν πάνε πακέτο με την δουλειά μας.
Άλλο το τι ψηφίζει ο καθένας και άλλο η εργασία που αναλαμβάνει την προεκλογική περίοδο.
Φυσικά αν αναλάβει υποψηφίους της παράταξης που ψηφίζει, τότε αυτό θα είναι το ιδανικό, αλλά πολλές φορές δεν συμβαίνει.
Θέλουμε ειλικρινά να ευχαριστήσουμε κάποιους υποψηφίους γιατί μας ζήτησαν συνεργασία, αλλά να ξέρουν πως δεν θα τους πούμε ψέματα.
Σε αυτές τις εκλογές θ΄ ασχοληθούμε ιδιαίτερα με τον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων για πολλούς λόγους και για ν΄ αποδείξουμε κάποια πράγματα.
Θα πάμε κόντρα στα προγνωστικά, αφού ....
το παιχνίδι θα το παίξουμε με ποδοσφαιρικούς όρους και πιστεύουμε πως στο τέλος θα δικαιωθούμε.
Καμία απολύτως συνεργασία δεν έχουμε με τις παρατάξεις που θα διεκδικήσουν τον Δήμο.
Αύριο έχουμε μια συνάντηση κι αν προκύψει συνεργασία θα σας ενημερώσουμε, όπως κάνουμε πάντα. Εμείς δεν αρνηθήκαμε σε κανέναν την όποια συζήτηση και δεν μας ενδιαφέρει το ποιος θέλει και ποιος δεν θέλει συνεργασία μαζί μας.
Οι δικές μας προτάσεις οι οποίες έχουν να κάνουν με όλες τις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων και με θέματα που αφορούν τον αθλητισμό, τον τουρισμό και την εργασία, είναι έτοιμες και θα συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα του υποψηφίου, με τον οποίο θα έχουμε συνεργασία.
Ξέρουμε όλοι πως οι Δήμοι, δεν μπορούν με τα πενιχρά οικονομικά τους, να κάνουν κάτι και προσπαθούν να λύσουν προβλήματα με τα ψέματα.
Κάποιοι θα υποσχεθούν πολλά και στο τέλος δεν θα κάνουν τίποτα.
Οι δικές μας προτάσεις δεν έχουν υποσχέσεις του στυλ, δώστε μας την ψήφο σας και θα σας λύσουμε τα προβλήματα.
Θα κάνουμε πράξη τις προτάσεις μας πριν τις εκλογές και με αποδείξεις. Τα μεγάλα έργα ας τα κάνει όποιος εκλεγεί. Η καθημερινότητα δεν μπορεί να περιμένει άλλο.
Τουλάχιστον 2 μήνες πριν τις εκλογές θα υλοποιήσουμε τις προτάσεις μας για τον αθλητισμό και για τον τουρισμό.
Φυσικά όταν αυτό γίνει, θα ζητήσουμε από τους Δημότες να κάνουν σωστή επιλογή και να μην ψηφίσουν παραμυθάδες και αυτούς που δεν μπορούν να βοηθήσουν τον τόπο τους.
Φίλες και φίλοι, με τα λόγια δεν θα πείσει κανείς τους δημότες.
Είχαμε γράψει, πως καλά κάνουν και τρέχουν όλοι για να γεμίσουν τα ψηφοδέλτιά τους με ονόματα, αλλά έπρεπε πρώτα να είχαν το πρόγραμμα και μετά να έψαχναν γι΄ αυτούς που θα μπορούν να το υλοποιήσουν.
Στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων μπορεί ξαφνικά να προκύψει αυτό που δεν περιμένει ίσως κανείς.
Να προκύψει ένα ακόμη ψηφοδέλτιο το οποίο δεν θα στηριχθεί σε ανθρώπους που έχουν δοκιμασθεί, αλλά σε νέες και νέους, οι οποίοι θα υπηρετήσουν εθελοντικά και μόνο εθελοντικά τον Δήμο και όχι τον εαυτό τους με κάποια θέση στον Δήμο.
Δουλειά λοιπόν μετά τις 4 Φεβρουαρίου και μέχρι τα μέσα Απριλίου, οπότε και θα ζητήσουμε από τους Δημότες του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων, να αποφασίσουν αυτοί για το τι θέλουν για τα επόμενα 4 χρόνια.
Ο δήμος ΔΙΡΦΥΩΝ - ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ έχει περίπου 27 Κοινότητες στις δύο Δημοτικές ενότητες.
Είναι μεγάλος Δήμος με περίπου 20.000 εγγεγραμμένους ψηφοφόρους και περίπου 15.000 ψήφισαν στις Δημοτικές Εκλογές του 2014.
Οι 20.000 ψηφοφόροι δεν είναι πρόβατα, για να τους ξεγελάσουν με τα παραμύθια και τις υποσχέσεις κάποιοι λαϊκιστές υποψήφιοι και κάποιοι που παριστάνουν τους αφεντάδες.
Αυτή την φορά θα πάρουν την απάντηση.