Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Εκλογές ΕΠΣ Εύβοιας

Ακούμε πολλά και διάφορα και με τα περισσότερα συμφωνούμε αλλά δεν είναι ώρα τώρα για γκρίνια και γι να ρίξουμε μεταξύ μας ευθύνες.
Σ΄ αυτές τις εκλογές πρέπει να κερδίσει η λογική και να αποκατασταθεί μια αδικία.
Ο αριθμός των Σωματείων που θα ψηφίσουν είναι το σημαντικότερο.
Θα πρέπει οι έχοντες δικαίωμα ψήφου, να πάνε στην Γενική Συνέλευση την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου και να ψηφίσουν. Δεν θα πρέπει να έχουμε αποχή. Τα Σωματεία θα ....
πρέπει με την συμμετοχή τους να στείλουν το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. Το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο δεν έχει ανάγκη από οικονομικούς νταβατζήδες. Δεν έχει ανάγκη από αυτούς που το θέλουν για τα δικά τους συμφέροντα. 
Δεν είναι θέμα προσώπων. Είναι θέμα προσωπικότητας της ΕΠΣ Εύβοιας.
Η ΕΠΣΕ ανήκει στα σωματεία και όχι σε μπουκαδόρους και οικονομικούς νταβατζήδες οι οποίοι θέλουν τον έλεγχο της ΕΠΣΕ και της διαιτησίας.
Κάθε σωματείο να είναι εκεί και να ψηφίσει το ψηφοδέλτιο που θέλει, αν υπάρξει δεύτερο ψηφοδέλτιο.
Αυτοί οι οποίοι προσπαθούν να συκοφαντήσουν πρόσωπα, είναι αυτοί που ήταν παρέα τους μέχρι προχθές για τους λόγους που όλοι ξέρουμε. Δεν τους ακολουθούμε. Αδιαφορούμε γι΄ αυτούς γιατί μας σπρώχνουν στην αποχή ή στο να μην ψηφίσουμε κάποιους, ώστε να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα και να παριστάνουν τους παράγοντες. Οι 11 που ζητούν την ψήφο των Σωματείων είναι γνωστοί σε όλους. Γιατί λοιπόν να μας κάνουν άλλοι υποδείξεις;
Φίλες και φίλοι των Σωματείων, ας μη γελιόμαστε.
Αυτοί κάνουν την δουλειά τους, αλλά εσείς θα ψηφίσετε.