Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Εκλογές στην ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

Η ώρα των εκλογών έφτασε και οι παράγοντες του ποδοσφαίρου θ΄ αποφασίσουν για την διοίκηση που θα έχει το Ευβοϊκό Ποδόσφαιρο τα επόμενα χρόνια.
Δυστυχώς οι δήθεν εξυγιαντές έφεραν πολλά δεινά στο ποδόσφαιρο και θα πρέπει όλοι εμείς να προστατέψουμε το Ευβοϊκό Ποδόσφαιρο, ώστε να μην παρασυρθεί σε αυτό που λέμε βία, αλλά και σε αυτό που θέλει τα δικά μου δικά μου και τα δικά σου δικά μου.
Η σημερινή διοίκηση της ΕΠΣΕ, έκανε λάθη, αλλά κανείς δεν αμφισβητεί πως έχει προσφέρει πολλά και σίγουρα έχει την γνώση και την εμπειρία να προσφέρει περισσότερα.
Συστράτευση τώρα ΟΛΩΝ των παραγόντων με στόχο.... το αύριο του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου.
Ο πρόεδρος Γιάννης Παπακωνσταντίνου υπήρξε θύμα των εξυγιαντών και των κομματικών που τους στήριζαν.
Ο πρόεδρος έχει την στήριξη των συνεργατών του, αλλά τώρα θα πρέπει να έχει και την στήριξη όλων των ομάδων, για να στείλουμε ως Εύβοια το δικό μας μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.
Φυσικά όλα αυτά τα χρόνια, δημιουργήθηκαν και κόντρες και ίσως κάποιοι ξεπεράσαμε και κάποια όρια.  Τώρα ας τ΄ αφήσουμε όλα στην άκρη κι ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας, ώστε να στηρίξουμε με τον καλύτερο τρόπο το ψηφοδέλτιο που θα έχει η σημερινή διοίκηση.
Απευθυνόμαστε ιδιαίτερα σε παράγοντες οι οποίοι ουσιαστικά αγαπάνε τον Παπακωνσταντίνου και το έχουν αποδείξει, αλλά πέρασαν απέναντι και τον βρίζουν ίσως γιατί πίστεψαν πως κάτι που ζήτησαν δεν το έκανε ή έτσι απλά επειδή κάποιοι πολέμιοι του Παπακωνσταντίνου, τους έπεισαν να γίνουν αντίπαλοι!!!!
Εμείς δεν έχουμε καμία αμφιβολία για το σαρωτικό αποτέλεσμα και αυτών των εκλογών, υπέρ του ψηφοδελτίου της ομάδας Παπακωνσταντίνου, αλλά θα θέλαμε να είναι μαζί του και αυτοί με τους οποίους δώσαμε και μαζί κάποιες μάχες για το ποδόσφαιρο της Εύβοιας.
Το γράφουμε αυτό γιατί είναι άλλο το να διαφωνείς σε κάτι και άλλο να είσαι εχθρός αυτών που έχουν μαζί τους την συντριπτική πλειοψηφία των παραγόντων του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου.
Εμείς δεν τους θέλουμε απέναντι και για προσωπικούς λόγους κι ας μας βρίζουν. Αδικούν τον εαυτό τους με την στάση τους και ακολουθούν τα θέλω "μπουκαδόρων" και αυτών που ήθελαν να ελέγχουν την διαιτησία και την ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ αλλά δεν τα κατάφεραν.
Να κλείσουμε πως διαφωνίες είχαμε όλοι σε κάποια θέματα.
Διαφωνίες είχαν και μεταξύ τους Παπακωνσταντίνου, Πίσχινας, Ψαθάς, Ρέτσας, Παπαδάκης και τα άλλα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ, αλλά είναι μια γροθιά.
Ας μην αφήσουμε τους κάποιους κυρίους, να μας κρατήσουν απέναντι.