Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Σταθεροί στις θέσεις μας

 Φίλες και φίλοι αναγνώστες φυσικά και έχουμε τις απόψεις και τις θέσεις μας για ομάδες, παράγοντες, προπονητές, τις οποίες δεν τις αλλάζουμε ανάλογα με τα δικά μας συμφέροντα.
- Ξέρετε όλες και όλοι πως ποτέ δεν θα στηρίζαμε τον κύριο Παγώνη, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θ΄ αλλάξουμε και άποψη για τον κύριο Βαγγέλη Αγγέλου ο οποίος είναι ένας καλός επιχειρηματίας και ποδοσφαιρικός παράγοντας.
- Ξέρετε όλοι πως κρίναμε αυστηρά τον κύριο Θεοδοσίου ο οποίος είχε....
αναλάβει τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ, αλλά και τελευταία την ΚΑΣΤΕΛΛΑ και ήταν πάντα απέναντι από τον κύριο Ψαθά και τώρα δηλώνει πως θα είναι υποψήφιος μαζί του!!!! Δεν αλλάζουμε άποψη και μας δικαιώνει, αφού αυτή η κωλοτούμπα δεν μπορεί να δικαιολογηθεί με τίποτα, αφού υπήρξε πρόεδρος της Τοπικής της ΝΔ και εκλέχθηκε πρόσφατα στα όργανα!!!! Δικαιώθηκαν ή όχι οι απόψεις μας;
- Χαρήκαμε ειλικρινά και για έναν ακόμη ποδοσφαιρικό παράγοντα ο οποίος επίσης θα είναι υποψήφιος, αλλά όχι στις αυτοδιοικητικές εκλογές και θα εκλεγεί. Είναι ο κύριος Γιάννης Λάμπρου, πρώην πρόεδρος της Δροσιάς και τον οποίο φυσικά στηρίζουμε.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, εμείς αναγνωρίζουμε τους ανθρώπους οι οποίοι έχουν ικανότητες και το κυριότερο έχουν μπέσα. Μένουμε σταθεροί στις απόψεις μας και δεν πάμε όπου φυσάει ο άνεμος
Όσο γι΄ αυτούς οι οποίοι καβαλάνε το καλάμι και καταλήγουν αχάριστοι, δεν θ΄ ασχοληθούμε, γιατί δεν θα γίνουμε σαν τα μούτρα τους.