Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - Δεν σας παίρνει

Κυρίες και κύριοι του ΔΣ του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, σύμφωνα με πληροφορίες που είχαμε χθες το μεσημέρι και λίγο πριν αρχίσει η προπόνηση της ομάδας, όλα πάνε στραβά κι ανάποδα και κανείς δεν ήξερε αν θα υπάρξει επόμενη μέρα για την διοίκησή σας, για τους ποδοσφαιριστές, για τους προπονητές και γενικά για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Κυρίες και κύριοι του ΔΣ, είσθε ΟΛΟΙ έντιμοι, καθαροί και με πρόσωπο στην Χαλκίδα και την Εύβοια. Δεν σας κατηγορεί κανείς. Θα σας κατηγορήσουν ΟΛΟΙ, αν αποδειχθεί πως πήρατε τον ρόλο του λαγού, για πολλούς λόγους και για να συνεχιστεί αυτό που....
συμβαίνει τα τελευταία χρόνια με την ομάδα. Εδώ και μήνες ο κ. Τάσος Καρυστινός έψαχνε συμμάχους, ώστε να δημιουργηθεί μια σοβαρή διοίκηση. Πρότεινε να δοθούν τα δελτία σε ποδοσφαιριστές, χωρίς να έχει βρει τους αντικαταστάτες τους. Είχαν λέει οικογενειακά θέματα και κάποιοι δεν ήθελαν να πάνε σε άλλη ομάδα, αλλά τελικά πήγαν σε ομάδα και πιο μακριά σε απόσταση!!!!
Η νέα διοίκηση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ γενικά και προσωπικά η πρόεδρος, δήλωσαν πως ανέλαβαν γιατί πίστευαν πως με την προσωπικότητά τους, θα έπειθαν, επιχειρηματίες και  επαγγελματίες για χορηγίες και τους φιλάθλους για να πάνε στο γήπεδο.
Γιατί λοιπόν τίποτα από αυτά δεν συνέβη και ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι πάλι στο μηδέν;
Γιατί πάνε για παραίτηση;
Γιατί τελικά δεν έγιναν οι μεταγραφές;
Τι χρήματα υπάρχουν στο ταμείο;
Δεν θα κάνουμε έλεγχο στα οικονομικά των μελών του ΔΣ του  ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά δεν είναι δυνατόν τα 9 μέλη και όσα ακόμη θα είχε, όπως έλεγε το δελτίο τύπου, αυτό το ΔΣ, να μην βάζουν το χέρι και στην δική τους τσέπη και να περιμένουν χρήματα μόνο από άλλους.
Κύριοι πάνω από 25.000 ευρώ δεν θα χρειασθούν για την ομάδα. Αλήθεια αφού αγαπάτε τόσο πολύ τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ γιατί δεν βάζετε το χέρι στην τσέπη σας, όπως το έχουν κάνει άλλοι πριν από εσάς;
Κατηγορούσατε τον κ. Τόλια, αλλά έβαλε περισσότερα απ΄ ότι όλοι εσείς μαζί.
Ο κ. Ταρνανάς δεν το συζητάμε.
Ακόμη κι ο κ. Ελευθεριάδης και ο κ. Τσαγκάρης και ο κ. Αναγνωστάκης και ο κ. Μπλέτσας έβαλαν περισσότερα.
Έκαναν τραγικά λάθη, αλλά δεν διέλυσαν την ομάδα για 20.000 ευρώ. Την κράτησαν ζωντανή.
Γράφουμε αλήθειες κυρίες και κύριοι. Όλους αυτούς τους κρίναμε αυστηρά, αλλά κάτι πλήρωσαν για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. 
Κλείνουμε το θέμα, γιατί αν συνεχίσουμε θα σας πικράνουμε πολύ.
Αν όμως λιποτακτήσετε τότε θα τα πούμε.