Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Η άποψή μας

Γράψαμε την άποψή μας για τον σημερινό ημιτελικό, ανάμεσα στον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ και τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ και δεν την αλλάζουμε, σε ότι έχει να κάνει με την συμπεριφορά ποδοσφαιριστών και φιλάθλων.
Εκεί στα Ψαχνά γνωρίζουν ΟΛΟΙ την θέση μας και την άποψή μας για την ομάδα και δημόσια έχουμε γράψει πως θα είναι η ομάδα η οποία θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.
Καλούμε και πάλι τους πάντες να μην απαντήσουν σε καμία πρόκληση που έχει γίνει μέχρι....
τώρα και που ίσως γίνει και στον αγωνιστικό χώρο.
Για τον αγωνιστικό χώρο υπεύθυνος είναι ο διαιτητής κύριος Φώτης Στέλιος και οι βοηθοί του κύριοι Ιωάννου και Αντωνίου, οι οποίοι ξέρουν καλά πως θα κρατήσουν έναν αγώνα και θα στείλουν στα αποδυτήρια αυτούς που θα επιχειρήσουν να δημιουργήσουν προβλήματα σε αντιπάλους.
Οι διοικούντες τον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών ξέρουν τι πρέπει να κάνουν ώστε να μην δημιουργηθεί το παραμικρό στ΄ αποδυτήρια, στους πάγκους και στην κερκίδα.
Η ΕΡΕΤΡΙΑ ζήτησε την αναβολή του αγώνα, γιατί ήθελε να ξεκουραστεί, να κάνει και μεταγραφές και να πάει να διεκδικήσει την πρόκριση.
Καλά έκανε και το ζήτησε. Δικαίωμα της ήταν, αλλά η ομάδα δεν έχει διαλυθεί. Ενισχύθηκε.
Ακούσθηκε να λέει κάποιος πως θα δώσει ποδοσφαιριστές στην ΑΡΤΑΚΗ ώστε να την ενισχύσει και να κατακτήσει το πρωτάθλημα σε βάρος του ΗΡΑΚΛΗ!!!
Λυπούμαστε ειλικρινά, γιατί αυτός που το είπε δεν σέβεται τον εαυτό του, δεν σέβεται την διοίκηση, δεν σέβεται τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Πρόταση δική μας είναι:
α)  Να πάρει θέση η διοίκηση για το θέμα.
β)  Αυτός που το είπε να παραιτηθεί γιατί ξεπέρασε τα όρια.
γ)  Τα προσωπικά και οικογενειακά συμφέροντα θα πρέπει να μείνουν μακριά από την ομάδα.