Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

ΑΟ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, όταν κάποιος για τους δικούς του λόγους δεν θέλει να δει την πραγματικότητα και αποφεύγει να αναλάβει και τις ευθύνες του, δεν του φταίμε εμείς και φυσικά δεν έχουμε καμία απολύτως υποχρέωση να απαντάμε στα όποια ερωτήματα έχουν να κάνουν με τις απόψεις μας. ο καθένας εκφράζει την δική του άποψη και δεν ζούμε σε καθεστώς απαγόρευσης.
Στην ομάδα της ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ έχουμε μια πραγματικότητα και αυτό δεν είναι μυστικό. Έχουμε πολλές φορές μιλήσει με τον κ. Κιαπέκο και δεν το έχουμε κρύψει ποτέ. Φαίνεται όμως πως στην ομάδα όλα είναι μια χαρά, εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι και κάποια παρατράγουδα ....που δεν τιμούν κανέναν.
Η ομάδα δεν αντιμετωπίζει κανένα οικονομικό πρόβλημα.
Είναι όμως περίεργο να κάνει τέτοιες εμφανίσεις στο γήπεδο.
Εμείς θα γράψουμε την άποψή μας κι ας θυμώσουν ΟΛΟΙ.
Κύριοι χάλασε το κλίμα στα αποδυτήρια και οι ποδοσφαιριστές δεν είναι αυτοί που θα έπρεπε να είναι στον αγωνιστικό χώρο. Το γιατί το ξέρουν και οι ίδιοι και οι διοικούντες και ο προπονητής κ. Κιαπέκος.
Έχουμε πει στον κ. Κιαπέκο πως ο προπονητής είναι προπονητής και όχι διοίκηση. Δεν μας άκουσε.
Αυτό πληρώνει τώρα. Μπήκε αυτός μπροστά σε θέματα που θα έπρεπε να είναι η διοίκηση. Υποσχέθηκε σε ποδοσφαιριστές κάποια πράγματα τα οποία δεν υλοποιήθηκαν.
Με τις παρεμβάσεις του, αδιαφόρησε για ποδοσφαιριστές, αφού πίστευε πως θα τον εξυπηρετούσαν φίλοι του οι οποίοι ήθελαν να πουλήσουν πολιτική.
Φταίει η διοίκηση η οποία άφησε τον κ. Κιαπέκο να παρεμβαίνει σε θέματα που έπρεπε να λύνει η διοίκηση. Τα πολιτικά γραφεία κύριοι δεν είναι αυτά που θα θεραπεύσουν τραυματίες ποδοσφαιριστές και οι προπονητές δεν είναι γραφείο ευρέσεως εργασίας.
Μας τα χώνετε, αλλά δεν κάναμε εμείς κάτι και δεν είπαμε κάτι στον χθεσινό αγώνα.
Εμείς λέγαμε στην κερκίδα το "πήραμε όποιον μας ζήτησε";;;;
Εμείς λέγαμε το "δεν παίζουν τα παιδιά του χωριού";;;;;;
Εμείς λέγαμε μέρες πριν τον αγώνα πως θα χάσουν από το ΒΑΤΩΝΤΑ γιατί δεν είναι καλό το κλίμα και υπάρχει προβληματισμός μεταξύ των ποδοσφαιριστών;
Εμείς χτυπούσαμε και κλωτσούσαμε τις πόρτες και ότι βρίσκαμε μπροστά μας στο γήπεδο;
Εμείς αδιαφορήσαμε για τραυματία ποδοσφαιριστή, περιμένοντας τον γνωστό κύριο, να δώσει λύση γιατί ο βουλευτής γνωρίζει τον διευθυντή στο ΚΑΤ;
Κύριοι, πείτε όσα θέλετε για μας. Υπάρχουν κι άλλα τα οποία γνωρίζουμε εδώ και καιρό, αλλά πιστεύαμε πως τα άσχημα αποτελέσματα θα άλλαζαν αυτές τις πρακτικές. Κάναμε λάθος.
Τελειώνει ο Α΄ γύρος και η ομάδα έχει μόλις 13 βαθμούς!!!
Έδωσε 7 από τα 13 παιχνίδια στην έδρα της και από τους 21 βαθμούς που θα μπορούσε  να πάρει, πήρε μόλις 9 αφού είχε 3 ισοπαλίες, 2 ήττες και 2 νίκες!!!
Έδωσε 6 αγώνες εκτός έδρας και πήρε μόλις 4 βαθμούς με 1 νίκη στον  ΟΛΥΜΠΟ και μία ισοπαλία με τον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ και είχε ήττες από ΣΚΕΠΑΣΤΗ, ΑΙΔΗΨΟ, ΗΡΑΚΛΗ, ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ.
Κυρίες και κύριοι της ομάδας, αν κάτι από αυτά δεν είναι η αλήθεια, θα σας ζητήσουμε δημόσια συγνώμη.
Αν όμως είναι διορθώστε τα.
Όσο για τον κ. Νίκο Κιαπέκο είμαστε οι τελευταίοι που θα θέλαμε την αποτυχία του.
Μπορεί "να έχει πολλούς φίλους", αλλά είναι για να του χαϊδεύουν τ΄ αυτιά και να κάνουν την δουλειά τους. Εμείς δεν ανήκουμε σ΄ αυτούς και γι΄ αυτό πάντα θα του γράφουμε την άποψή μας.
Την καλημέρα μας και να ξέρουν όλοι πως η σκόνη δεν κάνει ποτέ καλό και τα θρύψαλα δεν μπορούν να ενωθούν ποτέ και να γίνουν ένα.....