Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα.

- Να ξεκινήσουμε με την αναφορά στην Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019, μέρα κατά την οποία έδωσε ραντεβού η ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ για να εκλέξει το νέο της ΔΣ. Να ευχηθούμε όλα να πάνε καλά και να ανταποκριθούν όλα τα σωματεία.

- Πάμε τώρα στο τι έγινε στο Στάδιο της Χαλκίδας στον αγώνα ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ. Τίποτα διαφορετικό δεν έγινε, παραπάνω από ....
αυτά που περίμενε κάθε λογικός άνθρωπος και όχι αυτοί που σχεδιάζουν με πολύ φαντασία, αλλά και έχοντας άλλα στο μυαλό τους. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ κυρίες και κύριοι, δεν χρειαζόταν όλα αυτά που έγιναν, για να χάσει χθες. 

- Η ΕΡΕΤΡΙΑ πάλεψε αλλά δεν κατάφερε κάτι. Η ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ κέρδισε με 3 - 0 και πήρε βαθμολογική ανάσα. Η ΕΡΕΤΡΙΑ συνεχίζει στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ και δίνει χρόνο και εμπειρίες σε νέα παιδιά.

- Στο θέμα της ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ όσα είχαμε να γράψουμε τα γράψαμε και αν οι διοικούντες και οι προπονητές είναι ικανοποιημένοι από την εικόνα της ομάδας, εμείς δεν έχουμε κανέναν λόγο να κάνουμε ερωτήσεις. Γράψαμε την αλήθεια  και ξέραμε πως σε κάποιους δεν θ΄ αρέσει. Αυτό που μας ενοχλεί είναι οι βλακείες που λένε κάποιοι δεξιά κι αριστερά. Ας βγούνε να τις πούνε δημόσια.

- Οι Δημοτικές εκλογές έχουν βάλει φωτιά στα πόδια των υποψηφίων και φυσικά όλοι προσπαθούν να κερδίσουν τις εντυπώσεις. Στο Δήμο Χαλκιδέων αλλά και στον δήμο Διρφύων Μεσσαπίων αυτοί που βλέπουν πως ξεκίνησαν ως φαβορί και διαπιστώνουν πως χάνουν έδαφος, ετοιμάζουν  να ρίξουν στην μάχη και άλλα τους χαρτιά και να ενισχύσουν την προπαγάνδα.

- Κανείς δεν μπορεί να πάει κόντρα στον λαό και φυσικά ούτε ο Τσίπρας και οι πρόθυμοι βουλευτές που πουλάνε και την ψυχή τους για τον μισθό και για μια καρέκλα. Ο λαός θα μιλήσει και την ώρα της κάλπης, αργά ή γρήγορα κι εκεί θα καταλάβουν τα πάντα.