Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

ΔΗΜΟΣ ΔΙΡΦΥΩΝ - ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ

Φαίνεται πως οι δημότες σ΄ αυτόν τον Δήμο έχουν πολλά προβλήματα στις υποδομές, απίστευτα προβλήματα στον τομέα της ανάπτυξης, τεράστια προβλήματα στους τομείς υγείας, παιδείας και αθλητισμού  και είναι απογοητευμένοι από το χθες και το σήμερα, αλλά όπως λένε δεν βλέπουν κι αυτό που θα ήθελαν για το αύριο στην περιοχή τους.
Βγάζουν και μια πικρία, ως προς τον τρόπο με τον οποίο κάνουν τον προεκλογικό τους αγώνα ο δήμαρχος κ. Ψαθάς και οι υποψήφιοι δήμαρχοι. Χαρακτηριστικά μας είπαν:
"Έρχονται στο χωριό μας και έχουν δίπλα τους κάποιους από το χωριό ως κομματάρχες και από αυτούς ζητούν να πείσουν εμάς τους υπόλοιπους για να τους....
ψηφίσουμε.  Αυτό κάνουν όλοι και φυσικά το συνοδεύουν με μεζέ και ποτά. Δεν ξέρουν άραγε τα προβλήματά μας; Δεν ξέρουν τις δυσκολίες μας; Κι αν δεν τα ξέρουν ποιοι θα τους τα πούνε; Αυτοί οι οποίοι πάνε μία με τον έναν και μία με τον άλλον υποψήφιο; Ας αλλάξουν γρήγορα αυτή την πρακτική, γιατί θα μας αναγκάσουν να κάνουμε κάτι που δεν θα τους αρέσει. Θα ψηφίσουμε εναντίον τους. Ή θα έρθουν να μιλήσουν σε όλο το χωριό, με συγκεκριμένες απαντήσεις στα προβλήματά μας και όχι με αερολογίες".
Έχουν το χρόνο, όπως τον έχουμε κι εμείς.