Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Η κυρία Τζοβάννα Γκόγκου

Η υποψήφια δήμαρχος στον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων κυρία Γκόγκου Τζοβάνα έχει όπως όλα δείχνουν δυνατά ονόματα στο ψηφοδέλτιό της και σίγουρα δίνει τον αγώνα της με τον αέρα που τις δίνουν οι δημότες της κάθε περιοχής του δήμου, αφού καθημερινά έχει επισκέψεις σε κάθε κοινότητα. Θέλουμε να πιστεύουμε πως θα μπορέσει να έχει κι ένα πρόγραμμα ικανό να λύσει προβλήματα και να βοηθήσει στην ανάπτυξη της κάθε περιοχής ...

και όχι ένα πρόγραμμα "μία από τα ίδια" και για τα μάτια του κόσμου.
Η κυρία Γκόγκου θα πρέπει με τους συνεργάτες της να προχωρήσει στην ολοκλήρωση του προγράμματός της και μ΄ αυτό στα χέρια, να ενημερώσει πόρτα πόρτα όλους τους δημότες.
Δεν θα πρέπει να υπάρξει ούτε μία κοινότητα εκτός προγράμματος.
Το πρόγραμμα αυτό θα πρέπει να είναι το ευαγγέλιο της παράταξής της για την επόμενη τετραετία και όχι να το πετάξουν σ΄ ένα συρτάρι..
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, επειδή κινδυνεύουμε να παρεξηγηθούμε με τις αναφορές μας στην παράταξη της κυρίας Γκόγκου, θα επαναλάβουμε πως για πολλούς λόγους θα θέλαμε να μπορέσει να πείσει τους δημότες και ευχόμαστε να τα καταφέρει. Το πως είναι δουλειά δική της και των συνεργατών της.
Καλό αγώνα.