Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα 
- Πρώην δήμαρχος φέρνει τα πάνω κάτω σε Δήμο της Εύβοιας και τώρα κάποιοι που είχαν σιγουρακι την εκλογή τους, έχασαν την γη κάτω από τα πόδια τους. 

- Θυμόσαστε που κάποια παπαγαλάκια που. ...
χαρακτήριζαν παιδί τον Φάνη στις προηγούμενες εκλογές ; Τώρα που διαπιστωσαν πως μόνο παιδάκι δεν ήταν, στηρίζουν ένα άλλο "παιδάκι " το οποίο όμως το βαπτισαν σοβαρό πολιτικό!!! Αλήθεια εκείνα τα χαριτωμενα αλογακια στη Σκυρο δεν είναι;  Ο Φάνης μοιράζει πόνο σ' αυτούς που περίμεναν να τους μοιράσει λεφτά .

-Επιμενουμε πως ο Βασίλης Καθαροσπόρης θα δώσει την μάχη για την Β' Κυριακή με τον Χρήστο Παγώνη . Η Βάκα περνάει στην Β' Κυριακή, αν πάει οργανωμένα μέχρι το τέλος. 

- Μπορεί κανείς να μην τα λέει δημόσια, αλλά ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου και οι συνεργάτες του στηριχθηκαν από το 100% των Σωματείων και θα πρέπει να τιμησουν όλους αυτούς τους παράγοντες των ομάδων. Εμείς θα λέγαμε να κάνουν μια συνάντηση στο Βορρά, μια στην Χαλκίδα και μια στο Νότο 

- Ο Βασίλης Βούλγαρης τα πήγε καλά στις εκλογές της ΕΠΣΕ, αλλά το μυαλό του είναι στις Δημοτικές Εκλογές, αφού είναι υποψήφιος με τον Βασίλη Καθαροσπόρη .Κύριε Βούλγαρη αυτές οι Δημοτικές Εκλογές έχουν παγίδες και ιδιαιτεροτητες και θέλουν προσοχή. Τα προσωπικά λάθη κάποιων υποψηφίων θα κοστισουν στην παράταξη σας και γι' αυτό θα χρειαστεί συντονισμός και κοινή γραμμή.