Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Στον ΑΡΗ ο Σάκης!!!!

Το μυαλό σας πήγε στον πλανήτη ΑΡΗ και στον Σάκη Ρουβά, αλλά καμία σχέση.
Εμείς αναφερόμαστε στην ομάδα ποδοσφαίρου ΑΡΗΣ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ και στον προπονητή κύριο Σάκη Νικολάου ο οποίος από χθες ανέλαβε καθήκοντα, με μοναδικό στόχο να παραμείνει η ομάδα στην Β΄ Κατηγορία.
Η ομάδα είναι σε πολύ δύσκολη θέση και δύσκολα μπορεί να πετύχει την παραμονή της στην κατηγορία, αφού έχουν μείνει  8 αγωνιστικές και η διαφορά από την....
ομάδα που είναι πάνω από την ώνη υποβιβασμού είναι μεγάλη. Το Σάββατο αντίπαλος θα είναι οι ΚΟΝΙΣΤΡΕΣ που είναι η ομάδα με 14 βαθμούς και την οποία ουσιαστικά θέλει να βάλει από κάτω ο ΑΡΗΣ ο οποίος έχει μόλις 6 βαθμούς με 1 νίκη και 3 ισοπαλίες.
Τι λέει ο κ. Νικολάου για τον ΑΡΗ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ;
"Δύσκολα τα πράγματα. Ανέλαβα την ομάδα σε μια δύσκολη στιγμή, αλλά δεν φοβάμαι. Μ΄ αρέσουν τα δύσκολα και τίποτα δεν θεωρώ πως έχει τελειώσει. Έχουμε  δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας και  πρέπει να πάρουμε βαθμούς. Πιστεύω στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, πιστεύω στην διοίκηση και στον κόσμο τον οποίο και θέλω να μας βοηθήσει. Όλοι μαζί σαν οικογένεια μπορούμε, αν και είναι δύσκολο να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία".