Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε όλοι καλά.
- Σήμερα να ξεκινήσουμε με ευχές για τους κυρίους οι οποίοι εκλέχθηκαν στο ΔΣ της ΕΠΣΕ. Καλή δύναμη κύριοι και μακάρι να μην χρειασθεί να γκρινιάζουμε ....
για λάθη και για κλείσιμο του ματιού τον οποιονδήποτε. Η δικαίωση του προέδρου κυρίου Γιάννη Παπακωνσταντίνου, ήρθε και επιβεβαιώθηκε από τους 88 σταυρούς των παραγόντων από τους 9 που ψήφισαν.

- Επειδή ακούσαμε διάφορα σχόλια για τις φωτογραφίες του κυρίου Τζαφέρου με τον κύριο Παπακωνσταντίνου, θα γράψουμε πως έτσι είναι η ζωή. Ο κύριος Τζαφέρος έλεγε πολλά και διάφορα σε βάρος του Παπακωνσταντίνου, αλλά είναι έξυπνος άνθρωπος και το έχει αποδείξει. Βλέπει αυτό που έρχεται και πάει με το ρεύμα και τον νικητή. Ο κ. Παπακωνσταντίνου είναι από τους παράγοντες που θέλουν όχι απλά την νίκη, αλλά την "μεγάλη νίκη". Έτσι μπορούμε εμείς να εξηγήσουμε τις φωτογραφίες. Το γιατί εμείς δημοσιεύσαμε τις φώτο αυτές, το ξέρουν οι αναγνώστες μας.  Στόχος μας ήταν να μην χαθεί ούτε 1 ψήφος και αυτός τον στόχο τον πετύχαμε. Ευχόμαστε πάντως ο κ. Τζαφέρος να σταματήσει να λέει διάφορα για τον Παπακωνσταντίνου. Για μας να συνεχίσει, γιατί δεν μας ενοχλεί που είναι απέναντι και την κρίσιμη ώρα έρχεται στο πλευρό μας......

- Τι μήνυμα θα μεταφέρουν τώρα στην Αθήνα οι απέναντι; Πως έγινε και δεν βρήκαν στην κάλπη ούτε 5 σταυρούς; Επειδή έχουν στο μυαλό τους κάποιες επόμενες κινήσεις τους, θα πρέπει να καταλάβουν πως αυτή την φορά δεν θα είναι απλά κατά του κυρίου Παπακωνσταντίνου, αλλά κατά του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου και όλων των παραγόντων αφού ΟΛΟΙ στήριξαν Παπακωνσταντίνου.

- Να ευχαριστήσουμε εκείνους τους παράγοντες οι οποίοι έλεγαν πως δεν θα πάνε να ψηφίσουν ή πως δεν θα βάλουν σταυρό προτίμησης δίπλα στο όνομα του προέδρου κυρίου Παπακωνσταντίνου, αλλά και ψήφισαν και σταυρό στον πρόεδρο έβαλαν. Τους ευχαριστούμε, γιατί παρά τις κάποιες πικρίες δεν γύρισαν την πλάτη στον πρόεδρο και τους συνεργάτες του, αν και μας κατηγόρησαν λίγο πριν την ώρα της κάλπης. Πρόεδρε εμείς σου το είχαμε πει. Μπορεί να λένε διάφορα, αλλά την κρίσιμη ώρα είναι κύριοι.

- Τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ τον αγαπούν πολλοί, αλλά κάποιοι πιστεύουν πως έχουν περισσότερα δικαιώματα, επειδή ξέρουν από περίεργους συμβιβασμούς και εναγκαλισμούς. Κύριοι αυτές οι συμπεριφορές δεν βοηθούν την ομάδα. Το ξαναγράφουμε. Τεράστια η ευθύνη σας αν η ομάδα υποβιβαστεί. Κόψτε το κεφάλι σας και κάντε κάτι. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Στην ομάδα την ευθύνη έχετε ΟΛΟΙ εσείς που ήσαστε ΜΑΖΙ. Πρώην και νυν είσθε μαζί και είναι τραγικό να είσθε αγκαλίτσα και την ίδια ώρα να ρίχνετε ο ένας στον άλλον τις ευθύνες.