Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο.

- Δεν καταλάβαμε τίποτα από τις ανακοινώσεις για διαπιστεύσεις που διαβάσαμε στο site της ΕΠΣΕ, αφού ο πρόεδρος κύριος Παπακωνσταντίνου ξέρει καλά τι σημαίνει διαπίστευση, ποιος την ζητάει και πως. Το θέμα δεν μας αφορά αλλά όταν ξεκινάει κάτι θα πρέπει να ακολουθεί την σωστή διαδικασία ή να μην ξεκινάει καθόλου. Αυτά για να μην μένουμε στα λόγια και πάντα στα ίδια.
Πάντως είναι αλήθεια πως η διοίκηση αυτή θέλει τον χρόνο της για ....
να βρει τα πατήματά της και θα τον έχει, εκτός κι αν δεν θελήσει να αλλάξει νοοτροπίες, οπότε εμάς δεν μας πέφτει λόγος......

- Ο προεκλογικός αγώνας πήρε φωτιά και οι μεταγραφές υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων επίσης. Έχουμε την εντύπωση πως το σήριαλ θα  έχει ακόμη πολλά επεισόδια. Στο fb γίνεται μάχη. Όταν κάποιος ανακοινώνει την υποψηφιότητά του, δέχεται τα συγχαρητήρια της παράταξης που πάει, αλλά και τις ύβρεις των άλλων οι οποίοι ανήκουν σε άλλη παράταξη. Άλλοι πάλι ανακαλύπτουν σκάνδαλα για νυν δήμαρχο, αλλά κάνουν την πάπια, για τα όσα κάνει υποψήφιος δήμαρχος!!!

- Εμείς δεν θα κουραστούμε να γράφουμε πως στο Δήμο Χαλκιδέων την Α΄ Κυριακή έχουμε μάχη σε δύο επίπεδα. Μάχη για τον σταυρό και για τις έδρες και μάχη ανάμεσα σε Παγώνη και Καθαροσπόρη για το ποιος θα είναι στην Β΄ Κυριακή.. Ο κύριος Καθαροσπόρης ξέρει καλά το παιχνίδι των εκλογών, αλλά και το σκηνικό που υπάρχει αυτή την στιγμή. Οι κύριοι και οι κυρίες που τον χαρακτηρίζουν φαβορί κάνουν ζημιά στο ψηφοδέλτιο Καθαροσπόρη. Θέλουν να εμφανίσουν φαβορί τον κύριο Καθαροσπόρη, αλλά οι αναποφάσιστοι θ΄ αποφασίσουν την τελευταία εβδομάδα και όχι 4 μήνες πριν την κάλπη. Πιστεύουμε πως ο Καθαροσπόρης σύντομα θα το πάρει αλλιώς και τότε θα δούμε αν θα κερδίσει την μάχη από τον Παγώνη, για να μπει στην Β΄ Κυριακή και ν΄ αντιμετωπίσει την κυρία Βάκα.

- ΕΠΙΤΡΟΠΗ Μ.Μ.Ε και ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
Πρόεδρος ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ
Γραμματέας ΤΟΥΠΑΝΤΖΗ ΖΩΗ
Πρόεδρε μας κούφανες. Μόνος σου θα "παίξεις' τα ΜΜΕ και τις ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ; Επιτροπή με μόνο πρόεδρο και την γραμματέα δεν έχουμε ξαναδεί. Έλα συμπλήρωσέ την για να μην έχουμε κι εμείς να γράφουμε. Αν δεν έχεις άτομα βάλε κανέναν από αυτούς που χαρακτηρίζεις "αδερφούς"!!!
Εμείς πάντως πιστεύουμε πως υπάρχει συνεργάτης σου ο οποίος έχει καλές σχέσεις και γνωρίζει τους ανθρώπους των ΜΜΕ. Για ψάξε δίπλα σου.

- Επιμένουμε και στο θέμα με τους διαιτητές. Να στηρίζει ο ένας διαιτητής τον άλλον και να έχουν ΟΛΟΙ τις ευκαιρίες τους. Όταν ένας διαιτητής είναι καλός θα ξεχωρίσει σε όποιον αγώνα κι αν σφυρίξει. Οι επιλογές αγώνων, δείχνουν πως δεν έχουμε εμπιστοσύνη στους διαιτητές. Γιατί ένας διαιτητής δεν είναι ικανός να σφυρίξει τον αγώνα ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ - ΑΡΤΑΚΗ ενώ μπορεί να σφυρίξει έναν αγώνα άλλης κατηγορίας; Λέτε δηλαδή πως ένας διαιτητής σφυρίζει σε μικρές κατηγορίες γιατί εκεί και ν΄ αδικήσει κάποια ομάδα με τα λάθη του δεν πειράζει; Κοιτάμε δηλαδή και θεωρούμε βιτρίνα μόνο την Α΄ Κατηγορία; Τραγικό λάθος αυτό και πρέπει να διορθωθεί. Ένας διαιτητής ή κάνει ή δεν κάνει και όχι κάνει για έναν αγώνα και δεν κάνει για άλλον. Φανέλες βλέπουν οι διαιτητές ή έμαθαν πως πρέπει και πότε πρέπει να σφυρίζουν;  Να θυμίσουμε σε όλους πως εκτός διαιτησίας βρέθηκαν αξιολογημένοι και έμπειροι διαιτητές, μετά από λάθη που έκαναν.

- Πάτε καλά κάποιοι υποψήφιοι, οι οποίοι βάλατε "σκύλους" να γαβγίζουν εναντίον όσων είναι απέναντί σας και να εμπλέκουν και οικογένειες; Μαζευτείτε γιατί δεν θ΄ αργήσει να επιετρέψει η λάσπη πάνω σας και τότε να δούμε τι θα κάνετε.  Καθαρές κουβέντες για να μην κάνετε παράπονα. Όταν κάποιος ή κάποια  δεν έχει παιδιά, δεν σημαίνει πως μπορεί να μην σέβεται τα παιδιά των άλλων.
Όταν κάποιος ή κάποια  δεν έχει αδέρφια, δεν σημαίνει πως έχει δικαίωμα να συκοφαντεί τ΄ αδέρφια των άλλων.
Όταν κάποιος ή κάποια δεν έχει σύζυγο δεν σημαίνει πως μπορεί να συκοφαντεί σύζυγο των άλλων.
Προσέξτε γιατί λάσπη διαθέτουν όλοι και εύκολα μπορούν να προμηθευτούν έναν ανεμιστήρα και ν΄ αρχίσουν να ρίχνουν.