Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ

Α.Σ. ΕΡΜΗΛΙΟΣ – Α.Ε.Λ. 1-1
                             
Σε  ένα πολύ ωραίο αγώνα που έγινε στο γήπεδο της Δροσιάς η ομάδα μας αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1με την ομάδα του ΑΣ Ερμήλιου.
Από την αρχή του αγώνα η μπάλα ανεβοκατέβαινε στις δύο εστίες και πολύ γρήγορα στο 10΄η ομάδα  μας μπορούσε να προηγηθεί όταν σε ωραία ενέργεια και σέντρα από δεξιά του Μικράκη ο Παπαγεωργίου με σουτ πλασέ έστειλε την μπάλα στο....
οριζόντιο δοκάρι.
Στο  επόμενο λεπτό  η γηπεδούχος ομάδα βρήκε στόχο και προηγήθηκε με τον Αγγελώνια με σουτ μέσα από την περιοχή.
Η συνέχεια είχε τον ίδιο ρυθμό με τις δύο ομάδες να προσπαθούν για το γκολ χωρίς να έρχεται.
Στο δεύτερο  ημίχρονο και στο 48΄η ομάδα του ΑΣ Ερμήλιου έχασε καλή ευκαιρία να κάνει το 2-0 αλλά ο Μπασούκος έσωσε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.
Από τη φάση αυτή και μετά η ομάδα μας προσπάθησε να δημιουργήσει φάσεις για να έρθει το παιχνίδι στα ίσα χωρίς να τα καταφέρνει παρόλο που δημιούργησε φάσεις για να φτάσουνε στο 90’ όταν ο Ρουμελιώτης με σουτ πλασέ έκανε το 1-1 που θα μπορούσε να γίνει και 1-2 στις καθυστερήσεις όταν το δυνατό σουτ του Καρλατήρα στο 93΄ανάγκασε τον τερματοφύλακα  Παμφίλη να  κάνει μία δύσκολη απόκρουση και να κρατήσει το1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα σε ένα παιχνίδι που ήταν διαφήμιση και για τις δύο ομάδες.

Καλή η διαιτησία των κ.κ. Ντούρα, Πασχαλίδη  και Ποδάρα.
ΑΕΛ: Μίχος, Χαλιώτης, Μπασούκος,  Μακ Κόλλιας, Καρλατήρας,  Ρουμελιώτης, Πόγκας ( 26΄Ζάνιος), Τζάνος (54΄ Παπασχόλης ),Μικράκης, Παπαγεωργίου (69΄ Τόγκος ), Κουλοχέρης (59′ Μαίσογλου),
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ Αναγέννησης Αφρατίου  το Σάββατο  9/2 και ώρα 15.00 στο γήπεδο Αφρατίου.

ΝΙΚΗ Η ΟΜΑΔΑ Κ12  5-1  ΤΟΝ Α.Σ. ΜΕΣΣΑΠΕΙΟΣ
Με νίκη και καλή εμφάνιση συνέχισε  η ομάδα Κ12  (Παμπαίδων)στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.Ευβοίας κερδίζοντας με 5-1 την ομάδα του ΑΣ Μεσσάπειος.      Για την ομάδα μας τα γκολ σημείωσαν οι Βλάχος (3), και Λύκος  (2).                                Για τον ΑΣ Μεσσάπειος το γκολ σημείωσε ο Καλογιάννης.                                                
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ Α.Ε.Λ. ΚΑΙ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ  
Την Κυριακή 3/2 πραγματοποιήθηκε η κοπή τις πρωτοχρονιάτικης πίτας της Α.Ε.Λ. και της Σχολής Ποδοσφαίρου στις εγκαταστάσεις της Σχολής.
Προπονητές αθλητές και γονείς έδωσαν το παρών  στην εκδήλωση και για ακόμα μία χρονιά ο Πάτερ Χρήστος ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη  πίτα και στο τέλος μαζί με  την Πρόεδρο της ομάδας κ. Κούτουλα και τον Διευθυντή της Σχολής κ. Ρόγκα έγινε η κοπή που τα τυχερά κομμάτια είχαν τρία φλουριά.
Οι τυχεροί αθλητές Χαρμαντάς, Μακρόπουλος και Δειμέζης πήραν από ένα ζευγάρι παπούτσια αλλά και δώρα από την Διεύθυνση Ακαδημίας Ολυμπιακού.
Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση  η υποψήφια Δήμαρχος Δήμου Χαλκιδέων  με τον Συνδυασμό ΄΄Αλλάζουμε΄΄ κ. Έλενα Βάκα αλλά και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του Συνδυασμού .
Από την Ε.Π.Σ.Ευβοίας οι  κ.κ. Παπακωνσταντίνου, Πίσχινας, Παπαδάκης και Δαφνής, και από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν.Ευβοίας ο κ. Βαλάντης Βρακάς, αλλά και πολλοί φίλοι και μέλη της Σχολής.