Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά.
- Έχουμε τελειώσει με τις εκλογές της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ και το αποτέλεσμα έχει κάνει πολλούς να τρίβουν τα μάτια τους και άλλους να δηλώνουν δεξιά κι αριστερά πως βοήθησαν κι αυτοί!!!! Μπράβο σας κύριοι. Καλά κάνατε και τα μέλη της διοίκησης θα σας χρωστούν ευγνωμοσύνη και άρχισαν να σας την ανταποδίδουν.  Εμείς κάναμε την πλάκα μας αφού δεν ψηφίζουμε κι έτσι δεν μπορέσαμε να βοηθήσουμε, αν και το....
θέλαμε. Τώρα θ΄ αρχίσουμε πάλι ν΄ ακούμε εκείνα τα ωραία που ακούμε κατά την διάρκεια της θητείας της διοίκησης και φυσικά την προετοιμασία κάποιων ώστε να είναι υποψήφιοι στις επόμενες εκλογές!!!

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πρέπει να παραμείνει στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ κατηγορία και αυτό δεν θα γίνει από μόνο του. Και αυτή η διοίκηση πρέπει να το πάρει αλλιώς, γιατί τα περιθώρια έχουν στενέψει και μάλιστα αρκετά. Στα 7 επόμενα παιχνίδια ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα πρέπει να πάρει 9 έως 10 βαθμούς και αυτό δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Κάθε αγωνιστική που θα περνάει αν δεν προσφέρει βαθμούς στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα είναι μια καταστροφική αγωνιστική.

- Κανένα σχόλιο δεν θα κάνουμε γι΄ αυτούς που διαδίδουν πως μας έδωσαν χρήματα για να τους στηρίξουμε στις εκλογές και άλλα τέτοια. Μακάρι να έλεγαν αλήθεια και θα το λέγαμε δημόσια εμείς. Είναι μάλλον συνήθεια το να λέει ο καθένας κάτι τέτοιο. Πάντως και μόνο που το λένε δείχνει πως κάτι ήθελαν από εμάς.  Το ποιους θα βοηθήσουμε μέχρι τις εκλογές το έχουμε λίγο ως πολύ  γράψει και έχουμε δηλώσει που και γιατί θα δώσουμε την μάχη πόρτα πόρτα. 

- Καταιγίδες θα έχουμε στην Χαλκίδα, αφού θ΄ ανοίξουν στόματα και θα μάθουν ΟΛΟΙ αλήθειες που δεν γνώριζαν. Πρώην παράγοντες του ποδοσφαίρου στην Εύβοια είναι μπλεγμένοι σε πάρε δώσε και ένας Θεός ξέρει που θα σταματήσει, αν σταματήσει το θέμα.