Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

Καλημέρα σας κύριε πρόεδρε

Ο κύριος Γιάννης Παπακωνσταντίνου ήταν και θα παραμείνει ο πρόεδρος της ΕΠΣ Εύβοιας, αφού αυτή ήταν και είναι η εντολή των παραγόντων του συνόλου των ομάδων του Ευβοϊκού Ποδοσφαίρου.
Θέλουμε δημόσια να τον συγχαρούμε και να στείλουμε ένα μήνυμα προς κάθε πολιτικό ή κομματικό πρόσωπο, το οποίο έχει τον τρόπο να σταματήσει τις κομματικές παρεμβάσεις εναντίον του Παπακωνσταντίνου και δεν το κάνει, αλλά και προς κάθε....
κύριο που έχει σκοπό στην ζωή του να λασπολογεί εναντίον του κ. Παπακωνσταντίνου γιατί απλά τον ενοχλεί το ότι ο Παπακωνσταντίνου είναι ο παράγοντας τον οποίο στηρίζουν τα σωματεία της Εύβοιας, γιατί αυτά είναι το Ευβοϊκό Ποδόσφαιρο.
Για τα επόμενα 4 χρόνια πρόεδρος της ΕΠΣΕ θα είναι ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου, ακόμη κι αν το σύστημα ΣΥΡΙΖΑ βάλει πάλι το δάχτυλό του.
Πρόεδρε καλή σας μέρα και όπως είχε πει ποδοσφαιρικός παράγοντας της Εύβοιας, είσαι ο πρόεδρος της καρδιάς τους και αυτό κανένας ΣΥΡΙΖΑ και κανένας εξυγιαντής δεν θα σου το αφαιρέσει.
Δεν είναι τυχαίο το ότι πολλοί πρόεδροι άλλων ΕΠΣ έχασαν τις εκλογές. Την ΕΠΣ Εύβοιας δεν κατάφεραν να την κάνουν ν΄ αλλάξει χέρια, για έναν απλό λόγο.
Οι παράγοντες της Εύβοιας, εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων δεν πουλάνε, αυτούς που υπηρετούν το ποδόσφαιρο και όχι τα κομματόσκυλα. 
Την καλημέρα μας και σε όλους τους συνεργάτες σου, οι οποίοι έδωσαν την δικοί τους μάχη στο πλευρό σου.