Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ

Αυτή η ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών δεν πρέπει να κοιτάζει καθόλου την βαθμολογία των άλλων ομάδων, παρά μόνο τον κάθε δικό της αγώνα χωριστά και με μεγάλη προσοχή και σοβαρότητα.
Έχουμε το άλλο μισό του πρωταθλήματος. Έχουμε ακόμη 15 αγωνιστικές. Δεν υπάρχουν αδιάφορες ομάδες. Οι περισσότερες είναι ακόμη σε κίνδυνο, αφού θα υποβιβαστούν σίγουρα 3 ομάδες και μακάρι ....
να μην υποβιβαστεί και 4η!!!!
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών έχει δημιουργήσει ένα σύνολο δυνατό με πολλά κιλά εμπειρία κι αν ΟΛΟΙ προσθέσουν λίγη περισσότερη δίψα για κατακτήσεις, ο ΗΡΑΚΛΗΣ θα πάρει το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.
Το πρωτάθλημα δεν το κερδίζουν ομάδες που κερδίζουν τα ντέρμπι, αλλά τις λεγόμενες μικρές ομάδες μέσα και έξω από την έδρα τους. 
Στον ΗΡΑΚΛΗ η εμπειρία σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο ξεχειλίζει και αυτό το καταλαβαίνουν όλοι. Βασικός αντίπαλος λένε όλοι πως είναι η ΑΡΤΑΚΗ. Καλή ομάδα, ομάδα με οικονομική άνεση, αλλά κάτι λείπει, κάτι επέλεξαν λάθος γράφαμε εμείς πριν αρχίσει το πρωτάθλημα. 
Κατάλαβε κανείς γιατί απομακρύνθηκε ο κ. Ζέρβας;
Κατάλαβε κανείς γιατί είναι εκτός ομάδας ο ποδοσφαιριστής Λούκας;
Μια ομάδα όταν νομίζει πως κρύβει αυτά που δεν θέλει να ξέρουν οι άλλοι, έχασε το παιχνίδι και θα το διαπιστώσετε όλοι.
Γιατί λοιπόν ο ΗΡΑΚΛΗΣ να κοιτάζει τι κάνει η ΑΡΤΑΚΗ;
Κυρίες και κύριοι εκεί στα Ψαχνά, κοιτάξτε την ομάδα σας και αφήστε τον όποιον αντίπαλο.
Στο κάτω κάτω, αν δεν φοβάστε τις άλλες ομάδες, κερδίστε στην έδρα σας την ΑΡΤΑΚΗ χωρίς να δεχτείτε γκολ και πάρτε το πρωτάθλημα. Που κάνουμε λάθος;
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ δεν έχει ανάγκη ούτε από αβανταδόρους, ούτε από διαιτητές, ούτε από παρατρεχάμενους, ούτε από αυτούς που θα χαϊδεύουν τ΄ αυτιά παραγόντων, προπονητών και ποδοσφαιριστών. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ είναι χορτάτος από τέτοια.
Σεβασμός στους αντιπάλους.
Σοβαρότητα και πειθαρχία στ΄ αποδυτήρια και τον αγωνιστικό χώρο.
Αυτή είναι η δική μας άποψη και δεν θα την ξαναγράψουμε, γιατί σύντομα θα σας γράφουν όλοι καλά λόγια....