Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Καλημέρα καλέ μας άνθρωπε

Καλέ μας άνθρωπε, επειδή η εντιμότητά σου ξεχωρίζει και σε έχει ανεβάσει στα ύψη, μας υποχρεώνεις να σου την διαφημίσουμε. Θα μας διευκόλυνες αν ήσουν και υποψήφιος για να στηρίξεις και έμπρακτα τον κύριο Ψαθά με τις ψήφους που θα συγκέντρωνες για τον εαυτό σου. Εμείς σε κατανοούμε και πραγματικά δεν θέλουμε να γράψουμε ούτε μια κακιά κουβέντα για σένα.
Είσαι ο καλύτερος άνθρωπος στον κόσμο και αυτό το γνωρίζουν όλοι όσοι έχουν....
συνεργασθεί μαζί σου, αλλά και οι χιλιάδες φίλοι σου.
Ναι εμείς είμαστε του 20αρικου, του 50άρικου και όλων αυτών των χαρτονομισμάτων που πλήρωνες κι εσύ. Φυσικά εμείς δεν το κρύψαμε ποτέ, σε αντίθεση μ΄ εσένα που πάντα τα παίρνεις δήθεν υπέρ τρίτων!!!!
Δεν μένουμε σ΄ αυτά καλέ μας ανθρωπε, αλλά μην μιλάς κι εσύ ο οποίος με την συμπεριφορά σου έχεις εκθέσει οικογένειες ανθρώπων στους οποίους παρίστανες τον φίλο. Τα μηνύματά σου προς τις γυναίκες "¨φίλων σου" τα έχουμε γιατί μας τα έστειλαν και ξέρεις καλά πως είναι η πραγματικότητα.
Καλέ μας άνθρωπε, εσύ είσαι αυτός που είσαι και δικαίωμά σου. Οι ευθύνες ανήκουν στον κύριο Ψαθά ο οποίος σε χρησιμοποιεί για να ρίχνεις λάσπη στους αντιπάλους του.
Συνέχισε και θα βρεθείς μπροστά σε εκπλήξεις κι εσύ αλλά και αυτοί που σε χρησιμοποιούν. 
Γκομενίτσες και μάλιστα φτηνές ξέρεις εσύ ποιες είναι.