Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

Καμία τύχη

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, θα γράψουμε την άποψή μας και ας παρεξηγηθούν ΟΛΟΙ.
Αυτοί οι οποίοι κάνουν τις όποιες κωλοτούμπες ή μεταγραφές ή μεταπηδήσεις, δεν θα έχουν καμία τύχει στις δημοτικές εκλογές, αφού το όποιος φεύγει από το μαντρί το τρώει ο λύκος ισχύει και σήμερα.
Όταν φεύγεις από μία δημοτική παράταξη, με την οποία σε συνδέει και μια πολιτική ιδεολογία και το κάνεις μόνο και μόνο επειδή ήθελες να είσαι εσύ υποψήφιος δήμαρχος και όχι κάποιος άλλος, δεν θα έχεις καμία απολύτως τύχη όπου κι αν πας και δεν θα είσαι....
και στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο, αν δεν είσαι μέσα στις 7 - 8 πρώτες θέσεις.
Μπορεί να θέλεις να εκδικηθείς, αλλά στην πολιτική η εκδίκηση για να έρθει απαιτεί πολλά πράγματα.
Μπορεί κάποιος σε προηγούμενες εκλογές να πήρε 1000-1.500 σταυρούς αλλά αυτοί δεν είναι ψήφοι. Πήρε τους σταυρούς σε συνεργασία με κάποιους και επειδή η παράταξή του πήρε 20.000 ψήφους. Αν τώρα η παράταξη στην οποία πάει πάρει 10.000 ψήφους από που θα πάρει αυτούς τους σταυρούς;
Να σημειώσουμε πως μια παράταξη που θα κέρδιζε τις εκλογές και θα έβγαζε δήμαρχο, θα είχε περισσότερους από 23 συμβούλους, ενώ τώρα μπορεί να έχει  - 10 συμβούλους με 10.000- 12.000 ψήφους την Α΄ Κυριακή. 
Η άποψή μας είναι πως οι μεταγραφές ή κωλοτούμπες γνωστών ονομάτων, δεν θα έχουν καμία τύχη σε ψηφοδέλτια με άλλη πολιτική ιδεολογία από την δική τους.