Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Η άποψή μας

Κυρίες και κύριοι παράγοντες του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου, γιατί άραγε κάποιοι από εσάς δεν πήραν για μια ακόμη φορά το μήνυμα των εκλογών της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ;
Μπορεί να είναι ελάχιστοι αυτοί, αλλά πρέπει να γράψουμε την άποψή μας για το θέμα Παπακωνσταντίνου και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.
Ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου από τότε που εκλέχθηκε αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, δέχθηκε μια απίστευτη επίθεση και συκοφαντία η οποία δεν λέει να σταματήσει.
Στις δημοκρατίες υπάρχει η δυνατότητα να ψηφίζουν και ν΄ αποφασίζουν τα ....
μέλη του κάθε σωματείου, της κάθε ένωσης, της κάθε ομοσπονδίας. Έτσι δεν είναι;
Ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου έζησε απίστευτες καταστάσεις αφού έφτασαν να απειλήσουν την ζωή του, την ζωή των μελών της οικογένειάς του και να στήσουν και εκρηκτικούς μηχανισμούς σε επιχειρήσεις του. Τον υποχρέωσαν σε παραίτηση μέσα από μια διαδικασία που σχεδίασαν οι εξυγιαντές και υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ. Κατασκεύασαν έναν νόμο στα μέτρα τους και στην συνέχεια έστησαν μια σκευωρία, ώστε να μπορούν να πετυχαίνουν να κάνουν ΝΑΙ τα ΟΧΙ του λαού και στην περίπτωση Παπακωνσταντίνου, να κάνουν τα ΝΑΙ των σωματείων - μελών της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΟΧΙ!!!
Ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου δεν έχει απέναντί του μόνο τους εξυγιαντές της ΕΠΟ και τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ. Έχει και τους μίζερους από την Εύβοια οι οποίοι ποτέ δεν μπόρεσαν να χωνέψουν την πορεία του στο χώρο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.
Είναι τραγικό, να σε ψηφίζουν οι 99 στους 100 αναγνωρίζοντας την προσφορά σου και κάποιοι να θέλουν και πάλι να τρέχουν στα δικαστήρια και σε άλλες διαδικασίες.
Κύριοι, ο Παπακωνσταντίνου με τους συνεργάτες του, κέρδισαν μία ακόμη εκλογική μάχη και με τρελό ποσοστό. ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ.
Τώρα ότι κι αν γίνει, ο Παπακωνσταντίνου θα είναι ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ κι αν κάποιοι επιμείνουν, θα γίνουν αυτοί ρόμπες ξεκούμπωτες και θα κάνουν τον Παπακωνσταντίνου ήρωα.
Το αποτέλεσμα των εκλογών, τα λέει όλα.
Τον ψήφισαν ακόμη κι αυτοί οι οποίοι τον έβριζαν και τον συκοφαντούσαν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Τους ξέρετε όλοι, αλλά δεν θέλετε να χαλάσετε τις καρδιές σας και να τους το πείτε. Εμείς μπορεί να μην είμαστε "οι φίλοι" του Παπακωνσταντίνου, αλλά η αποψή μας ήταν πάντα καθαρή απέναντί του και απέναντι στους συνεργάτες του. Η στάση μας ήταν περισσότερο καθαρή, ακόμη και για την στάση του Παπακωνσταντίνου, απέναντι στον εαυτό του και τους συκοφάντες του.
Εμείς τους ονομάσαμε. Εμείς τους σχολιάσαμε και σταθήκαμε απέναντί τους. Ο Παπακωνσταντίνου, "τους πλήρωσε ακριβά", αλλά για δικούς του λόγους τους χαρακτηρίζει με δηλώσεις του αδέρφια, φίλους κλπ και βγαίνει και φωτογραφίες μαζί τους. Δεν μασάμε εμείς. Ο Παπακωνσταντίνου κάνει την δουλειά του. Τους διασύρει με τον δικό του τρόπο. 
Είναι τραγικό να σε αποκαλεί ο άλλος λαμόγιο, απατεώνα, εμπλεκόμενο σε εγκληματική οργάνωση και πολλά άλλα και την επόμενη μέρα να είναι δίπλα σου, να τρώει και να πίνει μαζί σου!!!!
Τι δεν καταλάβατε κύριοι;
Όλοι αυτοί οι τύποι εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους και προσπαθούν να επηρεάσουν και άλλους.
Είδατε τι έπαθε ο κ. Μασουρίδης;
Κάποιοι τον έσπρωξαν να βάλει υποψηφιότητα για μέλος του ΔΣ της ΕΠΣΕ. Από τα 92 σωματεία που είχαν δικαίωμα ψήφου πήγαν και τον ψήφισαν μόλις 3 !!!!!
Που πήγαν όλοι οι άλλοι;
Μήπως πήγαν εκεί που είχαν πάει αυτοί που είχαν σπρώξει στις προηγούμενες εκλογές τον κύριο Κιούση;
Να τελειώνουμε. Λάθη κάνουμε ΟΛΟΙ. Λάθη κάνει και ο κ. Παπακωνσταντίνου. Δεν τον τιμά όμως το να αγκαλιάζει αυτούς που τον πολεμούν και να υποτιμά τους παράγοντες του ποδοσφαίρου οι οποίοι ήταν και παραμένουν δίπλα του. 
Εμείς πιστεύουμε στον κύριο Παπακωνσταντίνου, αλλά τώρα δεν έχει καμία δικαιολογία. Τώρα θα πρέπει να είναι δίπλα στους συνεργάτες του και δίπλα σ΄ αυτούς οι οποίοι είναι δίπλα του, όχι για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους, αλλά γιατί πιστεύουν στον ίδιο και τους συνεργάτες του.