Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

Ιωάννα Δαριβέρη

Δεν γνωρίζουμε προσωπικά την κυρία Ιωάννα Δαριβέρη, αλλά γνωρίζουμε περισσότερο τον πατέρα της τον κ. Σπύρο Δαριβέρη μέσα από το χώρο του ποδοσφαίρου και επιτρέψτε μας να γράψουμε λίγες λέξεις, με αφορμή της ανακοίνωσης πως θα είναι υποψήφια με τον κύριο Παγώνη.
Θα θέλαμε να είναι στο ψηφοδέλτιο της κυρίας Βάκα, αλλά δεν έχει σημασία τι θέλαμε εμείς. Σημασία έχει η επιλογή της κυρίας Δαριβέρη.
Οι δημότες θα κληθούν να κρίνουν αυτή την επιλογή,,,,
της και είναι τουλάχιστον άκομψο να την κατηγορούν κάποιοι και να λένε πως την έσπρωξαν εκεί κάποια παράκεντρα, συμφέροντα κλπ.
Κύριοι αν ήταν στο ψηφοδέλτιο για το οποίο εσείς δίνετε μάχη, θα ήταν καλή;
Υποτιμάτε την κυρία Δαριβέρη και αυτό δεν είναι σωστό.
Είναι μέλος μιας πολύτεκνης οικογένειας, δικηγόρος και μητέρα. Αν αυτά δεν λένε τίποτα για σας, τότε θα πρέπει να κοιτάξετε τις δικές σας κωλοτούμπες και τα παράκεντρα που χρηματοδοτούν εσάς. Είμαστε οι τελευταίοι που θέλουμε να εκλεγεί δήμαρχος ο κ. Παγώνης, αλλά όχι να σπιλώνουμε και ανθρώπους οι οποίοι επέλεξαν να είναι μαζί του.
Στις προηγούμενες εκλογές είχαν φύγει κι άλλοι από τον Ζεμπίλη και πήγαν εκεί που τους οδήγησαν κάποια παράκεντρα. Αυτοί οι άλλοι έφυγαν τώρα και από τον Παγώνη. Τι να γράψουμε εμείς; Να γράψουμε πως κάποια συμφέροντα ή κάποια παράκεντρα τους πάνε μια εδώ και μια εκεί;
Κυρία Δαριβέρη εμείς θα σας ευχηθούμε καλή προσωπική επιτυχία και να είσθε μέλος του νέου Δημοτικού Συμβουλίου που θα προκύψει από τις εκλογές του Μαΐου.