Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

Δημοτικές Εκλογές

Φαίνεται πως υποψήφιοι δήμαρχοι, προσπαθούν να κάνουν την προπαγάνδα τους, βάζοντας τα παπαγαλάκια μπροστά και αυτοί να το παίζουν κύριοι!!!
- Ξεκινάμε με την αναφορά του κυρίου Ποδαρα προέδρου της ΝΟΔΕ για την στήριξη της ΝΔ στο πρόσωπο της κυρίας Βάκα, σε εκδήλωση, παρουσία του προέδρου της ΝΔ κυρίου Κυριάκου Μητσοτάκη. Αγαπητά παπαγαλάκια, σας πόνεσε, αλλά ο κύριος Μητσοτάκης δεν ...
είπε τίποτα για το θέμα, αφού το γνώριζε και είχε δώσει το οκ και για την Βάκα και για τον κύριο Καραϊσκο υποψήφιο δήμαρχο Λαμίας για τον οποίο έκανε αναφορά ο κ. Κώστας Μπακογιάννης.
Η ΝΔ στηρίζει τα στελέχη της και όχι αυτούς που κάθε 4ετία αλλάζουν ψηφοδέλτιο.

- Πάμε τώρα στο θέμα της κυρίας Δαριβέρη η οποία θα είναι υποψήφια με τον κύριο Παγώνη. Μόλις ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της, άρχισε η επίθεση την οποία δεν θα είχε δεχθεί αν ήταν υποψήφια με τον κύριο Βασίλη Καθαροσπόρη.  Όσο για το παράκεντρο το οποίο χρηματοδοτεί υποψηφίους, κάτι θα ξέρουν τα παπαγαλάκια, αφού στις προηγούμενες εκλογές το ίδιο παράκεντρο χρηματοδοτούσε τον κολλητό τους σήμερα. Αγαπητά παπαγαλάκια, ο κάθε υποψήφιος κάνει τις επιλογές του και θα κριθεί από τους ψηφοφόρους και όχι από τα παράκεντρα.