Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Καλημέρα στους διαιτητές

Υπάρχει θέμα με τους διαιτητές, αφού έτσι κι αλλιώς είναι λίγοι και με δυσκολία φτάνουν για να διεξαχθούν όλοι οι αγώνες, αλλά και η αρμόδια επιτροπή θα πρέπει να προσέχει με τους ορισμούς.
Θα πρέπει επίσης να σταματήσει όλους αυτούς τους διαιτητές οι οποίοι δεν βοηθούν ώστε να πηγαίνουν ως βοηθοί σε πρωινούς αγώνες και έτσι να βοηθούν και τους νέους διαιτητές.
Όποιος διαιτητής δηλώνει κώλυμα ας μην σφυρίζει κανέναν αγώνα και να μείνει στο σπίτι του.
Η επιτροπή διαιτησίας κύριε Καρατζά, πρέπει να μείνει μακριά .....
από χάρες, φιλίες και άλλα τέτοια, αν θέλετε να υπάρχει αύριο στους διαιτητές. Διαιτητές δεν είναι μόνο οι 4 - 5 αλλά όλες και όλοι. Δώστε λοιπόν την ευκαιρία σε όλους και μακριά από γνωστούς, συγγενείς και φίλους.
Κύριε Καρατζά είσθε πλέον ο πρόεδρος της Επιτροπής και δεν σας τιμά το να μην υπάρχουν διαιτητές. Θα έπρεπε να είχαν βοηθηθεί νέα παιδιά, ώστε να δημιουργηθεί κλίμα εμπιστοσύνης και να υπάρχουν και οι κατάλληλοι ορισμοί.
Δεν θέλουμε να αναφερθούμε σε ονόματα, αλλά υπάρχουν πολλά τα οποία αδικήθηκαν από τους φωστήρες της ΚΕΔ και απογοητεύθηκαν. Καλοί διαιτητές, αλλά μάλλον δεν τους προσέξατε κι εσείς.
Ελπίζουμε στην σημερινή συγκέντρωση να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους και να προστατέψετε τους διαιτητές.
Είναι ντροπή και απαράδεκτο να δέχονται επιθέσεις οι διαιτητές και εσείς ως επιτροπή να κάνετε πως δεν ακούσατε και δεν είδατε.
Τα ξέρετε όλα και δεν θα τα επαναλάβουμε. Θα περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις.