Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα.
- Παρασκευή σήμερα και είναι φυσικό οι υποψήφιοι στις αυτοδιοικητικές και όχι μόνο εκλογές να πάρουν τους δρόμους, να πάνε σε εκκλησίες, μνημόσυνα και άλλα τέτοια σχετικά και ν΄ αρχίσουν τον διάλογο των υποσχέσεων με τους πολίτες. Φυσικά και αυτό το Σαββατοκύριακο έχουμε και μπαλίτσα. Αν όλοι οι υποψήφιοι πάνε στα γήπεδα, αφού όπως λένε το ενδιαφέρον τους για τον αθλητισμό είναι μεγάλο, τότε θα γεμίσουν και οι κερκίδες.

- Γράψαμε και χθες και θα το επαναλάβουμε και σήμερα. Η προεκλογική ....
περίοδος δεν είναι για να βρίζουμε και να συκοφαντούμε ο ένας τον άλλον. Να υπάρχει αντιπαράθεση, αλλά με επιχειρήματα και όχι με συκοφαντίες και ύβρεις. Δεν είναι δυνατόν κάποιοι να γυρίζουν τον κόσμο του σήμερα σε άλλες εποχές. Οι υποψήφιοι δήμαρχοι θα πρέπει να έχουν την δύναμη και να καταδικάζουν τέτοιες πρακτικές. Πιστέψτε μας, δεν θα ήθελαν ποτέ να βρίζει και να μειώνει κάποιος την μητέρα τους και την αδερφή τους. Ειδικά κάποιοι δήμαρχοι θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί και να μην επιτρέπουν τέτοιες συμπεριφορές, γιατί ξέρουν κι άλλοι να ρίχνουν λάσπη και δεν θα τους αρέσει.

- Πολύ δουλειά στην ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ, αφού ο πρόεδρος κύριος Παπακωνσταντίνου μπήκε δυναμικά και ξαναβάζει μπροστά και στο φουλ τις μηχανές. Άρχισε με τα θέματα από την πρώτη συνεδρίαση του ΔΣ τα οποία ήταν πολλά, "την πλήρωσαν" τα σφραγιδάκια τα οποία καταργήθηκαν και σήμερα η συζήτηση με τους διαιτητές. Ο Παπακωνσταντίνου έκανε την επανεκκίνηση  στην ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ αφού "ο αδερφός του" κύριος Ψαθάς την είχε αφήσει σε "νεκρά ταχύτητα". 

- Το είχαμε προβλέψει και δεν πέσαμε έξω. Θα μάθουμε πολλά για τον Δήμο Χαλκιδέων. Το καπάκι άνοιξε και οι του Καθαροσπόρη απαντούν με τον δικό τους τρόπο, στους ανθρώπους του κυρίου Παγώνη. Έκανε κάτι ο κύριος Φωτάκης και ο κ. Μπουραντάς του απάντησε, αλλά οι του Καθαροσπόρη τα λένε χύμα και όχι μόνο για τον κύριο Μπουραντά. Να δείτε τι λένε για το δεξί χέρι του Παγώνη και το Ληλάντιο......

- Στην ΑΡΤΑΚΗ έχουμε εξελίξεις λένε, αφού έφυγε και ο κύριος Γατόπουλος!!!! Μας κάνετε πλάκα κύριοι; Αν αυτό είναι εξέλιξη φανταστείτε τι θα είναι αυτά που έρχονται. Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, εμείς πιστεύουμε πως την αδικία δεν την πιστεύει και δεν την θέλει ούτε ο Θεός. Στο ποδόσφαιρο, όταν αδικείς κάποιον στο τέλος την πληρώνεις. Κάντε λίγη υπομονή και θα το δείτε. Εμείς από την αρχή σας λέγαμε για τον κύριο Ζέρβα και δεν μας πιστεύατε. Ο ίδιος έπρεπε να μας πει κι ένα ευχαριστώ, αφού εξ αιτίας μας έμεινε στον πάγκο της ομάδας μέχρι τώρα. Δεν ήθελαν να δικαιώσουν εμάς και γι΄ αυτό ο κ. Ζέρβας έμεινε στην θέση του, αλλιώς θα τον είχαν απομακρύνει. Η απόδειξη θα έρθει σύντομα, αν και ο ίδιος το ξέρει.

- Την καλημέρα μας στην ομάδα του ΑΡΗ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ αφού άργησε λίγο αλλά μας επιβεβαίωσε και διέψευσε τον εαυτό της και τα παπαγαλάκια που έτρεξαν να γράψουν την διάψευση ενός σχολίου που είχαμε κάνει. Κύριοι ΟΛΟΙ ξέρουν πως αυτά που γράφει το apopsignomi δεν είναι σάλια και αργά ή γρήγορα θα επιβεβαιωθούν. Νέος προπονητής με κάποια καθυστέρηση ο κύριος Σάκης Νικολάου. Ευχόμαστε τα καλύτερα για την ομάδα και τον κύριο Νικολάου.