Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα σας και καλή εβδομάδα να έχετε.

- Τελείωσε το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ κέρδισε στο στάδιο της Χαλκίδας τον ΑΙΟΛΙΚΟ με 1 - 0, ενώ η ΕΡΕΤΡΙΑ γνώρισε την ήττα εκτός έδρας με 7 - 3 από τον ΑΓΙΟ ΙΕΡΟΘΕΟ. Και οι δύο ομάδες; μας την περίοδο 2019 - 2020 θα παίζουν στο....
τοπικό πρωτάθλημα αφού υποβιβάστηκαν μαζί με την ΚΟΡΙΝΘΟ και τον ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟ.

- Στην Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ απέμειναν λίγες αγωνιστικές μέχρι την λήξη του, αλλά όλα δείχνουν πως τίποτα δεν τελείωσε ως προς τον πρωταθλητή, αλλά ούτε και στην ουρά της βαθμολογίας, Η ΑΡΤΑΚΗ δεν κέρδισε τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ, ενώ την ίδια ώρα ο ΗΡΑΚΛΗΣ κέρδισε την ΣΚΕΠΑΣΤΗ και πλησίασε.

-  Στις αυτοδιοικητικές εκλογές όλες και όλοι τρέχουν αλλά να ξέρουν πως στο τέλος ένας θα είναι ο νικητής και θα είναι δήμαρχος και κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι. Μέχρι τώρα εκτός από τους υποψηφίους της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ οι οποίοι θέλουν να πάρουν περισσότερες έδρες από αυτές που είχαν, όλοι οι άλλοι πιστεύουν πως θα περάσουν στην Β΄ Κυριακή!!!

- Ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ άλλαξε προπονητή, αλλά γνώρισε την  ήττα από τον ΟΛΥΜΠΟ ΓΥΜΝΟΥ και πλέον πρέπει να προσέξει πολύ, για να μην βρεθεί στην Β΄ Κατηγορία. Αυτοί που πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους είναι οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι και έχουν άλλοι άποψη από αυτή που είχε ο Τοκπασίδης, για τις προπονήσεις, την πειθαρχία και άλλα σχετικά. 

- Ο καιρός εξακολουθεί να είναι βροχερός και οι δημοτικοί άρχοντες δεν κάνουν κάτι για να μπορούν οι δημότες να κυκλοφορούν στους δρόμους οι οποίοι έχουν μετατραπεί σε λίμνες και ποτάμια. Κύριε Παγώνη εδώ στο Ληλάντιο δεν είδαμε τους συνεργάτες σας να ανεβάζουν τα χάλια των δρόμων στο fb;;;;  Αλήθεια μήπως να δώσετε βάρκες στους δημότες;;;