Σάββατο 20 Απριλίου 2019

σουτάκια

- Κακό πράγμα είναι η αλήθεια ή το ψέμα τελικά; Γιατί εμείς να θέλουμε το κακό ενός διαιτητή ο οποίος παίζει σωστά και όχι για την μία από τις δύο ομάδες; Καθαρές κουβέντες κύριοι. Το πρωτάθλημα στην Α΄ κατηγορία έχει 4 στροφές. Σεβαστείτε τις ομάδες "μικρές ή μεγάλες" και μην ακούτε αυτούς που σας έχουν δεδομένους. Ρόμπες θα γίνεται εσείς που θα παίξετε για την μία από τις δύο ομάδες και όχι εμείς . Εμείς όπως πάντα, μετά από τους αγώνες, θα κάνουμε τα...
σχόλιά μας για όλους. Όποιος θέλει να δοκιμάσει μέλι, ας το κάνει σε κάποιον άλλο χώρο και όχι στο ποδόσφαιρο.

- Ο κύριος Πόγκας σφυρίζει στον αγώνα ΑΟ Ν ΑΡΤΑΚΗΣ - ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ και σίγουρα θα δώσει ρεσιτάλ διαιτησίας. Εμείς πιστεύουμε στις ικανότητές του και δεν αλλάξαμε ούτε μετά τον τελικό Κυπέλλου, όπου δεν τα πήγε και τόσο καλά.  Ακούμε διάφορα, αλλά πιστεύουμε πως ο ψηλός θα σταθεί στο ύψος του, όπως και οι βοηθοί του κύριοι Αργύρης και Ιωάννου, οι οποίοι θα παίξουν για την διαιτησία και όχι για τυχόν φίλους τους. Καλή επιτυχία κύριοι.

- Ο κ. Φώτης θα σφυρίξει στο ΤΑΜΥΝΑΊΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ και δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία πως θα τα πάει καλά με την βοήθεια των κυρίων Δάλλα και Παππά. Εξαιρετικοί και έμπειροι και οι τρεις και οι δύο ομάδες θα πρέπει να τους βοηθήσουν στο έργο τους και να μην έχουν καμιά αμφιβολία για τίποτα κι ας λέει ο καθένας ότι θέλει.