Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Σήμερα χαλαρά;;;

Αυτό ήταν το ερώτημα φίλου αναγνώστη, ο οποίος μας τηλεφώνησε. Σήμερα χαλαρά;
Καθόλου  φίλε. Ούτε χαλαρά, ούτε ήρεμα. Ένταση. Πολύ ένταση.
Σήμερα είχαμε και την Βόρεια Εύβοια από την οποία κάποιοι μας θεώρησαν και υπεύθυνους επειδή δεν πήρε το πρωτάθλημα η ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ!!!! 
Κύριοι, είσθε για κλάματα. Δεν ξέρουμε γιατί, αλλά έχουμε την εντύπωση πως κάποιοι δεν ήθελαν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα, για κάποιους λόγους και όλα τα έκαναν....
εκπρόθεσμα!!!
Αλήθεια γιατί είμαστε εμείς οι κακοί;
Επειδή γράψαμε την αλήθεια;
Γιατί δεν είναι κακοί αυτοί που κατάπιαν την γλώσσα τους και δεν έγραψαν τίποτα για το θέμα και τόνιζαν πάντα πως η ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ περιμένει την απόφαση;
Ποια απόφαση; Ξέρετε πως το να συζητηθεί μια έφεση ή μια ένσταση θα πρέπει να έχει κατατεθεί μέσα στις προθεσμίες και όχι όποτε θέλουμε.
Οι λαλίστατοι που τα ξέρουν όλα ας δώσουν στην δημοσιότητα την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ. Θα τους περιμένουμε μέχρι και αύριο. Αν δεν το κάνουν τότε θα την δημοσιοποιήσουμε εμείς, για να διαπιστώσουν όλοι πότε έπρεπε και πότε καταθέσανε την Έφεση.
Τα παπαγαλάκια που δεν κάνουν ούτε ένα σχόλιο για τους υπεύθυνους, δεν έκαναν και κανένα σχόλιο για την ήττα από τον ΑΡΤΕΜΗΣΙΑΚΟ.
Τέλος πάντων. Πείτε όσα θέλετε. 
Πως να πάμε χαλαρά σήμερα, όταν η ΔΕΗ είχε πρόβλημα και χάλασε όλο το πρόγραμμα του δημάρχου κυρίου Ψαθά, ο οποίος όλη την ώρα μιλούσε στο τηλέφωνο για να ηρεμεί τους δημότες.
Όλα ανάποδα του πάνε του αγαπητού μας δημάρχου, αλλά θα του κάνουμε αργότερα μια πρόταση που θα του αρέσει.
Πως να πάμε χαλαρά αφού μάθαμε πως το ΔΣ του ΑΟ Ν ΑΡΤΑΚΗΣ βρήκε τον τρόπο και κλειδώνει την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Λεπτομέρειες δεν γράφουμε, αλλά μπράβο τους. Άργησαν να εφαρμόσουν το εναλλακτικό σχέδιο, αλλά καλύτερα αργά, παρά ποτέ!!!