Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Δεν αλλάζουμε θέση

Εμείς κωλοτούμπες δεν κάνουμε και το ξεκαθαρίσαμε από την αρχή.
Επιμένουμε και ξαναγράφουμε. Αν ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών δεν χάσει βαθμούς , θα είναι ο πρωταθλητής.  Μπορεί η διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗ να μην έχει νεόπλουτους στην σύνθεσή της, αλλά έχει μπαλαδόφατσες.
Η ΑΡΤΑΚΗ έχει χρήμα και το διαφημίζει, αλλά σε ποιον θα πεις πως θα δώσεις σχεδόν 200.000 ευρώ για το πρωτάθλημα στην Α΄ Κατηγορία και θα σε χειροκροτήσει;
Πριν κάποια χρόνια το ίδιο πρωτάθλημα είχε βγει σε πλειστηριασμό ....
και η ομάδα που το πήρε πλήρωσε ακριβά, αφού ο πρόεδρος είχε. Την συνέχεια που είχε η ομάδα και για την τύχη του προέδρου δεν θα γράψουμε γιατί δεν ήταν καλή.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, ο φίλος μας ο κύριος Γιώργος με τον οποίο τα είπαμε χθες στο γήπεδο, είχε την άποψη πως χθες η ΑΡΤΑΚΗ θα κέρδιζε μέσα στο Αλιβέρι και επέμενε. Του είπαμε να περιμένει, αλλά δεν άκουγε τίποτα!!!! Κύριε Γιώργο καλημέρα και Καλό Πάσχα να έχεις.
Κάτι δεν έχουμε καταλάβει τελικά. Δυστυχώς για το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο δεν έχουμε ομάδες πολλές οι οποίες να παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Ο πρώτος μπορεί να χάσει από τον τελευταίο, όχι γιατί ο τελευταίος ανέβηκε ποιοτικά, αλλά γιατί κι ο πρώτος δεν παίζει ποδόσφαιρο.
Ο ΑΟ Ν ΑΡΤΑΚΗΣ θα χάσει κι άλλους βαθμούς, αφού δεν έχει οικονομικό πρόβλημα, αλλά έχει άλλα....