Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

ΑΟ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σε συνέχεια του Αγώνα μας την Κυριακή 14/4 με την ομάδα του ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΥ στο Αλιβέρι θα θέλαμε να δώσουμε τα συγχαρητήρια στους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ τους παράγοντες φίλους και φιλάθλους του ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΥ στον προπονητή και παίκτες τους , και ειδικά στον Πρόεδρο κ Κατσινόπουλο Τάσο για την άψογη φιλοξενία και υποστήριξή τους για την διεξαγωγή του μεταξύ μας Αγώνα που έληξε ισόπαλος 1 - 1 .
Επίσης θα θέλαμε να εκφράσουμε την στήριξή μας την ...
συμπαράστασή μας στους 2 άτυχους ποδοσφαιριστές του ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΥ Κρόκου Μάριου και ΑΡΤΑΚΗΣ Βασίλη Κολιόπουλο να τους ευχηθούμε καλή ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους Αγωνιστικούς χώρους .
Συγχαρητήρια και ευχαριστίες και από την πλευρά μας στην ομάδα διάσωσης Εύβοιας - rescue team 312 , για τις άμεσες ιατρικές ενέργειες και τους ιατρούς του κέντρου υγείας Αλιβερίου στον σοβαρό τραυματισμό 2 παικτών στο γήπεδο μας στην εξέλιξη του αγώνα.
Στον Διαιτητή Κο ΒΡΑΚΑ ΒΑΛΑΝΤΗ ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και ΜΠΡΑΒΟ στον άμεσο χειρισμό ( προσπάθεια επαναφοράς και αναστροφής γλώσσας ) , βοήθεια και συνεργασία του με τους ιατρούς την στιγμή του σοβαρού τραυματισμού του Κολιόπουλου Βασίλη .

Ευχαριστούμε πολύ
Εκ μέρους του Δ.Σ. ΑΟΝΑ