Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο να έχετε όλοι σας και να προσέχετε την υγεία σας.

- Στο ύψος τους πρέπει να σταθούν οι διαιτητές και να μην προσπαθήσουν να είναι αρεστοί σε κανέναν. Ότι βλέπουν και ότι ακούνε να σφυρίζουν και όχι ότι θέλει η κερκίδα, οι παράγοντες και οι φανέλα. Αν δεν βλέπουν και δεν ακούνε, καλύτερα να δηλώσουν πως....
δεν μπορούν και να πάνε στα σπίτια τους. Εμείς τους εμπιστευόμαστε, αλλά αυτοί πρέπει να παίξουν για την τιμή της διαιτησίας, αλλά και την προσωπική τους ηθική.

- Αγαπητέ Μπάμπη, να ξέρεις πως δεν έχουμε κάτι μαζί σου και δεν σου ζητήσαμε ποτέ κάτι, ούτε σου κάναμε υποδείξεις, γιατί σεβόμαστε και τον θεσμό κι εσένα προσωπικά.  Δεν συκοφαντούμε κανέναν, αλλά θέλουμε να προλάβουμε τα χειρότερα. Κανείς παράγοντας δεν θα επιλέξει τον διαιτητή που θα τον παίξει και κανείς διαιτητής δεν πρέπει να παίζει, αν δεν μπορεί να παίξει τίμια και καθαρά για "μικρές & μεγάλες" ομάδες....

- Τι έγινε εκεί στον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων και όλα πάνε στραβά κι ανάποδα; Μία τα χιόνια, μία το νερό, μία η ρύπανση του περιβάλλοντος, μία οι φωτιές και τώρα η ΔΕΗ με τις πολύωρες διακοπές. Δήμαρχε κύριε Ψαθά, ευτυχώς που έχεις μαζί σου τον ναύαρχο και θα φέρει επιστήμονες και επενδυτές και ο Δήμος θα περάσει στην ανάπτυξη!!!!  Δήμαρχε, ούτε ο Θεός δεν θέλει αυτά που κάνεις και βάζει το χεράκι του.

- Υποψήφια η κυρία Ζλακώνη με τον Καθαροσπόρη και κάποιοι το είχαν κι αποκλειστικό!!!! Το τι είναι αυτό που κάνει νιάου- νιάου στα κεραμίδια το ξέρετε; Κυρίες και κύριοι, η κυρία Ζλακώνη κατά την άποψή μας προσθέτει ένα ακόμη πρόβλημα στην παράταξη Καθαροσπόρη, αφού φέρνει σε δύσκολη θέση, αυτούς που θα είναι στο ίδιο ψηφοδέλτιο. Δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς πως ο Καθαροσπόρης ήταν για χρόνια ο αντιδήμαρχος έργων και η Ζλακώνη πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ και είχε και την ευθύνη των γηπέδων και του αθλητισμού γενικότερα. 

- Στο Δήμο Ερέτριας σίγουρα κάποιοι θα πρέπει ν΄ αλλάξουν τον σχεδιασμό τους και να περάσουν σ΄ έναν προεκλογικό αγώνα με προτάσεις, θέσεις και απόψεις.  Ο Δήμος της Ερέτριας αξίζει να πάει ψηλά σε όλα τα επίπεδα και από όλους.