Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Πολιτικά σφηνάκια

- Στο Δήμο Χαλκιδέων μάλλον θα έχουμε 3 δημάρχους και μπορεί και περισσότερους!! Όλοι δηλώνουν νικητές και μάλιστα με διαφορά. Κάποιοι μάλιστα λένε πως στην Β΄ Κυριακή θα περάσουν ο Παγώνης και ο Καθαροσπόρης. Δεν είναι κακό αυτό. Εδώ άλλοι έλεγαν το γνωστό "Τσαγγάρη Θεέ κάνε μας ΠΑΕ" κι εμείς θα κολλήσουμε στο ποιος θα περάσει στην Β΄ Κυριακή;
Εμείς πάντως γράφουμε πως σίγουρα στην Β΄ Κυριακή έχουμε ....
γυναίκα και αυτή είναι η Έλενα Βάκα. Για τους άλλους δεν ξέρουμε.

- Στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων έχουμε την μάχη της γραβάτα, για τις  πρώτες θέσεις στους σταυρούς προτίμησης!! Ο ένας υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με γαλάζια γραβάτα και ο άλλος με κόκκινη, "οργώνουν" την περιοχή και προσπαθούν να πείσουν τους δημότες ψηφοφόρους.  Μέχρι στιγμής πάντως δεν δείχνουν να κατακτούν την πρώτη θέση, αλλά υπάρχει χρόνος ακόμη. Για να δούμε ποιος από τους δύο θα είναι μπροστά.

- Παραξενεύτηκαν κάποιοι για το ότι μπορεί ο Μπουροδήμος να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Κυρίες και κύριοι, αν εμπλακεί ο Μπουροδήμος στις εκλογές, κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους.

- Μπροστά και με διαφορά είναι ο Φάνης Σπανός ως υποψήφιος Περιφερειάρχης κι ας λέει ο καθένας ότι θέλει. Ήρεμη δύναμη είναι και δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν. Να προσέχει να κάνει τα λιγότερα λάθη και όλα θα πάνε μια χαρά. Όσο γι΄ αυτούς που πιστεύουν πως θα κερδίσει η προκλητικότητα, κάνουν λάθος και συμβουλεύουν λάθος τον Φάνη.