Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά. 

- Μπαίνουμε στην τελική ευθεία γενικώς. Στην τελική ευθεία στα πρωταθλήματα, στην τελική ευθεία για τις εκλογές, στην τελική ευθεία για την Ανάσταση του Κυρίου. Ποιοι θα χαρούν και ποιοι θα κλάψουν στο τέλος, δεν το ξέρει ούτε ο Θεός....
και γι΄ αυτό ας κάνουμε όλοι τον σταυρό μας κι ας προσευχηθούμε.

- Ούτε σ΄ ένα ερώτημα δεν απάντησαν οι κατά τ΄ άλλα λαλίστατοι κύριοι μεγαλοπαράγοντες. Εμάς δεν μας ενοχλεί καθόλου η σιωπή τους, αλλά σίγουρα δεν τους δικαιώνει. Αυτά προς απάντηση αυτών που προσπάθησαν να περάσουν το μήνυμα πως δεν τους ενδιαφέρει ούτε το αποτέλεσμα, ούτε οι βαθμοί που χάθηκαν, παρά μόνο η υγεία των παιδιών!!! Αλήθεια ποιος ακολούθησε τα παιδιά στο κέντρο υγείας και στο νοσοκομείο Χαλκίδας όπου μεταφέρθηκαν;;; Μόνο άνθρωποι του ΤΑΜΥΝΑΊΚΟΥ. Οι της ΑΡΤΑΚΗΣ πέρασαν από το Νοσοκομείο Χαλκίδας μόνο όταν τελείωσε ο αγώνας και έφυγαν από το Αλιβέρι.

- Μάθαμε πως ο ΑΟ Ν ΑΡΤΑΚΗΣ προχώρησε σε ευχαριστήρια ανακοίνωση για τον διαιτητή Βρακά, αν και δεν την είδαμε κάπου αλλού, παρά μόνο στο fb. Κύριοι, αυτοί που έλεγαν όσα έλεγαν για τον κύριο Βρακά με το τέλος του αγώνα έξω από τα αποδυτήρια των διαιτητών, υπέγραψαν την ανακοίνωση;

- Ποιος είναι αυτός που θα μας κατηγορήσει επειδή θ΄ ασχοληθούμε με τον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων στις εκλογές; Ο κάθε πολίτης έχει δικαίωμα ν΄ ασχοληθεί  με τα κοινά, να σχολιάζει και να ασκεί κριτική. Δεν ζούμε σε καθεστώς στρατιωτικό, ούτε σε καθεστώς απαγόρευσης της ελεύθερης έκφρασης και λογοκρισίας. Θα συνεχίσουμε και με μεγαλύτερη ένταση και μόνο με αλήθειες. 

- Τα όσα θα συμβούν με την όποια αναδιάρθωση στο ποδόσφαιρο, μάλλον δεν μπορεί να τα προβλέψει κανείς. Ο κ. Βασιλειάδης αλλά και η ΕΠΟ έχουν πολλά στο μυαλό τους και αυτά τα μυαλά δεν μπορείς να τα διαβάσεις εύκολα και σίγουρα και οι ίδιοι δεν ξέρουν που τελικά θα καταλήξουν. Όλοι πιέζουν για να σώσουν τις ομάδες τους, αλλά πιέζουν και οι πολιτικοί οι οποίοι θέλουν κι αυτοί κάτι να κερδίσουν από το θέμα.