Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Καλημέρα....

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε πάντα καλά.

- Τι έγινε; Ενοχλήσαμε κάποιους, αλλά όχι με ψέματα. Δεν θα σταματήσουμε εδώ, γιατί προσπάθησαν να μας φορτώσουν πολλά και διάφορα και να εμφανισθούν όλοι αυτοί ως άγιοι άνθρωποι. Ψευτόμαγκες, τώρα αρχίζουμε και δεν θα σταματήσουμε όσο κι αν  προσπαθούν να μας στριμώξουν με όλους τους τετραέξυπνους που έχουν στην.,..
υπηρεσία τους. Τους περιμένουμε και θα χαρούμε αν προσπαθήσουν να μας διαψεύσουν γιατί τότε θ μάθουν πως ξέρουμε κι άλλα.

- Τελικά κάποιοι ξέχασαν πως μιλάμε για ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και "μας μαλώνουν" γιατί γράφουμε γι΄ αυτούς που "πληρώνουν" καλά. Κύριοι σας καταλαβαίνουμε, αλλά διαφωνούμε. Ιδιαίτερα με τους ποδοσφαιριστές διαφωνούμε κάθετα. Δεν είναι δυνατόν να είναι καλοί παράγοντες αυτοί που διαθέτουν σχεδόν 200.000 ευρώ για να έχουν συμμετοχή στο τοπικό πρωτάθλημα. Αυτοί κάνουν ζημιά στο ποδόσφαιρο και καλό μόνο στους ποδοσφαιριστές.

- Ο δήμαρχος κύριος Παγώνης έχει στο μυαλό του να κάνει "εγκαίνια" στην Λάμψακο για τα λίγα μέτρα πεζοδρόμιο στον κεντρικό δρόμο!!! Όποιος περνάει από εκεί, ας ρίξει μια ματιά για να θαυμάσει "αυτό το τίποτα"!!!

- Στην Ερέτρια λένε πως ο υποβιβασμός του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και των ΑΠΟΛΛΩΝΙΔΩΝ θα επηρεάσει και τις δημοτικές εκλογές. Δεν ξέρουμε πόσο μπορεί να επηρεάσει αυτό τους δημότες ψηφοφόρους, αλλά σίγουρα θα χρησιμοποιηθεί από τους υποψηφίους.

- Τελικά ενώ είχαν κληθεί σε απολογία ο πρόεδρος της Ερέτριας κύριος Κοντσιλίδης και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας της Ερέτριας, για όσα συνέβησαν στον τελικό Κυπέλλου Εύβοιας, δεν πήγαν να δώσουν εξηγήσεις, ούτε έστειλαν κάποιο υπόμνημα. Φαίνεται πως δεν άλλαξαν άποψη για τα όσα έκαναν και αυτό κατά την άποψή μας δεν είναι σωστό.

- Θα τρελαθούμε με τα όσα κάνουν κάποιοι υποψήφιοι. Είναι θράσος να προσπαθούν να πείσουν παράγοντες ομάδας ώστε να καθίσουν να χάσουν για να πετύχει τον στόχο της η αντίπαλος ομάδα!!! Κύριοι για λίγους σταυρούς πέσατε τόσο χαμηλά;;;