Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά.

- Να ξεκινήσουμε την καλημέρα μας με την απόφαση από την Εφέσεων της ΕΠΟ για το θέμα της έφεσης της ΕΝΩΣΗΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ. Το είχαμε γράψει πως δεν υπήρξε ουσιαστικά εμπρόθεσμη ένσταση, ούτε εμπρόθεσμη έφεση. Αυτοί που προχώρησαν σε αυτές τις κινήσεις,για κάποιον άλλο λόγο τις έκαναν και πάντως όχι για να δικαιωθούν. Οι δικαστές δεν μπήκαν στην ουσία της υπόθεσης και δικαίωσαν την ΕΠΣΕ η οποία υποστήριξε πως όλα ήταν εκπρόθεσμα. Έτσι παρέμεινε η απόφαση της ΕΠΣΕ και πλέον η ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ είναι και τυπικά η πρωταθλήτρια και η ομάδα που ανεβαίνει στην Α΄ Κατηγορία, από τον Βόρειο  Όμιλο. Τώρα για να έχουμε ....
καλό ερώτημα, θα πρέπει να μας πούνε οι διοικούντες την ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ γιατί τελικά έκαναν εκπρόθεσμα την ένσταση και εκπρόθεσμα την έφεση. Όλα αυτά τα έκαναν πολύ πριν τον αγώνα με τον ΑΡΤΕΜΗΣΙΑΚΟ και την ήττα από αυτόν. Λένε κάποιοι πως όλα έγιναν για τα μάτια του κόσμου και όχι για να κερδίσουν κάτι από αυτά που έχασαν.

- Στο θέμα του κ. Γιάννη Παπακωνσταντίνου,αλλά και του κυρίου Γιάννη Κάμπαξη, δεν έχουμε να γράψουμε κάτι το ιδιαίτερο. Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι εξυγιαντές τελικά ακόμη και τώρα επειδή θέλουν την δίωξη Μαρινάκη έβαλαν μέσα και ταλαιπωρούν κι αυτούς τους ανθρώπους οι οποίοι πουθενά δεν υπάρχουν στα στοιχεία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα και για την σύσταση συμμορίας στο ποδόσφαιρο. Τον κύριο Παπακωνσταντίνου απλά τον κούρασαν όλα αυτά, αλλά θα πρέπει να κάνει υπομονή για λίγο ακόμη χρόνο και η αλήθεια θα λάμψει. Στο δικαστήριο θα έχουν την αθώωσή τους και οι δύο, αλλά ποιος θα τους επιστρέψει την ηρεμία που έχασαν τα τελευταία χρόνια, τα χρήματα που πλήρωσαν για παράβολα και δικηγόρους τα οποία δεν είναι και λίγα; Παπακωνσταντίνου και Κάμπαξης δεν είναι πολιτικοί, αλλά πληρώνουν εξ αιτίας των πολιτικών και κυρίους των Κοντονή και Βασιλειάδη οι οποίοι ήθελαν να κάνουν κουμάντο στο ποδόσφαιρο όπως κάνουν τώρα.

- Στο δήμο Χαλκιδέων τα χορτάρια σε δρόμους, αλλά κι στα πεζοδρόμια όπου υπάρχουν ξεπέρασαν σε ύψος το 1 μέτρο και φυσικά ο όγκος τους είναι τόσο μεγάλος που οι δρόμοι "έχουν στενέψει" κατά τουλάχιστον 1 επίσης μέτρο και πρέπει οι οδηγοί να προσέχουν πολύ. Κατά τ΄ άλλα οι Δημοτικοί Άρχοντες και ιδιαίτερα οι Τοπικοί ανεβάζουν φωτογραφίες στο fb  για τα έργα τους!!!!!
Ούτε τους κεντρικούς δρόμους δεν καθάρισαν. Πήγαμε χθες βράδυ για δουλειά στο Μπούρτζι από το Λευκαντί και σ΄ όλη την διαδρομή λέγαμε βοήθα Παναγιά.

- Μια χαρά τους κάναμε τους υπολογισμούς για τις ψήφους που αν είχε ο κάθε υποψήφιος, όπως λένε, τότε η κάθε παράταξη θα έκανε περίπατο. Οι περισσότεροι υποψήφιοι ν ήταν μονοσταυρία δεν θα ξεπερνούσαν τους 30-40 σταυρούς προτίμησης κι ας λένε όσα θέλουν.  Στον Δήμο Χαλκιδέων, αλλά και στον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων με 40 ψήφους του κάθε υποψηφίου η κάθε παράταξη θα έπαιρνε από περίπου 6.000 με 8.000 ψήφους!!!! Επαναλαμβάνουμε πως οι 150 από τους 200 είναι κάτω από 100 ψήφους κι ας λένε όσα θέλουν.

- Δύσκολη έξοδος για τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ αφού θ΄ αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ. Δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα εδώ που φτάσαμε κύριοι. Όλοι οι αγώνες θα είναι δύσκολοι για τον ΗΡΑΚΛΗ και την ΑΡΤΑΚΗ. Γιατί δηλαδή να βλέπουμε γκέλα του ΗΡΑΚΛΗ και όχι της ΑΡΤΑΚΗΣ. Θ α μας πείτε υπάρχει μια διαφορά. Από την μία υπάρχουν λεφτά και από την άλλοι μπαλαδόφατσες αλλά χωρίς λεφτά, όπως λένε. Αλήθεια σε μια τέτοια περίπτωση ποιος κερδίζει; Θα σας το εξηγήσουμε σε λίγο....