Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να έχετε την υγεία σας. Όλα τ΄ άλλα είναι άχρηστα αν κάποιος δεν έχει την υγεία του.Υγεία λοιπόν και Καλό Πάσχα.

- Φυσικά και όλοι μπορείτε να στέλνετε στις ευχές σας μέσα από το apopsignomi. Στείλτε την κάρτα των ευχών σας στο eleyuerh@gmail.com. Τα τηλέφωνά μας wind 6939339323, cosmote 6987700389. 

- Δεν ξέρουμε γιατί, αλλά κάποιοι προσπαθούν να μας πιέσουν και φτάνουν....
μέχρι και τις απειλές. Παριστάνουν τους καλούς, τους έντιμους και δεν ξέρουμε τι άλλο και νομίζουν πως ο κόσμος μασάει το παραμύθι. Γράψτε όσα θέλετε στο fb και στα μηνύματά σας και μην έχετε καμιά ανησυχία. Εμείς περάσαμε τα τεστ και τις δοκιμασίες και αντέξαμε. Γιατί λοιπόν να σας φοβηθούμε; Εσείς δεν αντέχετε την κριτική και αντί να απαντάτε, βάζετε τα παπαγαλάκια να απειλούν με γελοιότητες. Συνεχίστε και θα πάρετε αυτό που σας αξίζει. Πάντως έστω μία φορά την ημέρα, κατά προτίμηση το πρωί και πριν διαβάσετε apopsignomi.blogspot.com να πηγαίνετε μπροστά στον καθρέφτη σας και να καμαρώνετε τον εαυτό σας. Φιλάκια.

- Καλημέρα στον κύριο Στούπα στον πρόεδρο του ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών και πιστεύουμε πως δεν μας θύμωσε που αναφερθήκαμε στον ίδιο και την ομάδα του. Πρόεδρε, μαθαίνω πως έρχονται καλά νέα για τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ, αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες μας θα γίνουν γνωστά κάπου εκεί στα μέσα Ιουνίου 2019. Τα γράφω γιατί ο αγαπητός κύριος Θανάσης Δέδες έχει αγριέψει πολύ και δίνει σκληρές απαντήσεις μέσα από το fb, σ΄ αυτούς που πειράζουν τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ!!!

- Λοιπόν, θα παρακαλούσαμε να μην ξεφύγουμε τελείως. Ανάσταση έχουμε την Κυριακή 28 Απριλίου 2019 και όχι την Τετάρτη 24 Απριλίου ή την Κυριακή 5 Μαΐου. Αφήστε λοιπόν τις προετοιμασίες για το ψήσιμο του οβελία.  Εμείς μια συμβουλή θα δώσουμε προς τους φίλους μας. Το καλύτερο ψήσιμο οβελία είναι αυτό που ο ψήστης φροντίζει "να δέσει" καλά τον οβελία πάνω στην σούβλα, για να μην έχει παρατράγουδα κατά την διάρκεια του ψησίματος και μετά να γυρίζει την σούβλα αργά και σταθερά. Όσο καλή σούβλα κι αν έχει κάποιος, αν δεν ξέρει από σούβλισμα στο τέλος τον οβελία δεν θα τον τρώνε ούτε τα σκυλιά!!! Γι΄ αυτούς που δεν ξέρουν από σούβλισμα μια λύση είναι και ο φούρνος της γειτονιάς. Θα προτείναμε  κάποιους φούρνους, αλλά θα πάει το μυαλό όλων αλλού και δεν το θέλουμε.....