Τρίτη 30 Απριλίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ.

- Δεν θα μπορούσε να είναι καλή η σημερινή μέρα, αφού ο Νίκος Δαφνής θα ολοκληρώσει το ταξίδι της ζωής του στην γη και θα ξεκινήσει το ταξίδι του στους ουρανούς. Ο Νίκος άνθρωπος του ποδοσφαίρου, επέλεξε να φύγει ανήμερα του Αγίου Γεωργίου ημέρα της ονομαστικής γιορτής του γιου του. Ήταν ένας άνθρωπος που βοηθούσε πάντα τους συνανθρώπους του και μεγάλο πειραχτήρι.
Οι φίλοι του δεν θα τον ξεχάσουν ποτέ και θα είναι πάντα δίπλα στην οικογένειά του. Ένας από ...
αυτούς ο Μάρκος Κοτζιάς κλαίγοντας μας μετέφερε το κακό μαντάτο χθες το πρωί. Ο Νίκος ξεκινάει σήμερα στις 11:00 το πρωί το τελευταίο του ταξίδι και στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Ερέτριας θα βρεθούν συγγενείς και φίλοι για να τον αποχαιρετήσουν. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Το apopsignomi.blogspot.com θα μείνει "βουβό" από 10:31 - 13:30

- Γράψαμε χθες πως θα στείλουμε ένα μήνυμα προς τους υποψηφίους Περιφερειάρχες κ. Φάνη Σπανό, κ. Δημήτρη Αναγνωστάκη και κυρία Κατερίνα Μπατζελή. Επειδή δηλώνουν πως δεν κοιτάζουν τα κόμματα, πως σέβονται τους δημότες και πως είναι κατά του λαϊκισμού, τους καλούμε να αποδείξουν πως δεν λένε ψέμματα. Εμείς πιστεύουμε πως πάνω απ΄ όλα βάζουν το κόμμα τους. Τι θα κάνουν οι δύο αν ένας από τους τρεις βρεθεί στην Β΄ Κυριακή αντίπαλος του Γκλετσου; Θα ψηφίσουν τον λαϊκιστή για να μην δώσουν την νίκη στον κομματικό τους αντίπαλο; Αν κάνουμε λάθος, ας απαντήσουν καθαρά και έντιμα ΤΩΡΑ. Αν δεν απαντήσουν, κακό του κεφαλιού τους, αφού θα παραδεχθούν πως είναι δήθεν.

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν πέθανε, γιατί οι ιστορίες των ομάδων  δεν πεθαίνουν. Πεθαίνουν αυτοί που τις δημιουργούν, αυτοί που τις γράφουν, αλλά όχι οι ομάδες. Δεχθήκαμε τηλεφωνήματα για ένα βίντεο που ανέβασε ο Μανώλης Βέττας ο οποίος ήταν στο Πασχαλινό τραπέζι με τον φίλο Γιώργο Τόλια. Ο Μανώλης είχε κέφια, αφού το κρασάκι πάντα βοηθάει σ΄ αυτό και μίλησε για τον επόμενο πρόεδρο του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Φίλες και φίλοι αναγνώστες, το επόμενο ΔΣ του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα πρέπει να είναι με 9 νέα μέλη και τα αναπληρωματικά, χωρίς την συμμετοχή κάποιου από το παρελθόν. Ο κύριος Τόλιας, αλλά και άλλα πρώην μέλη, δεν πρέπει να μείνουν μακριά από την ομάδα, αλλά σε έναν άλλο ρόλο. Χρήσιμοι είναι ΟΛΟΙ, αλλά αυτή την φορά ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα πρέπει να διοικηθεί με άλλον τρόπο και με βάση έναν προγραμματισμό για τα επόμενα χρόνια. Όταν έρθει η ώρα, θα γράψουμε τα πάντα, αν και νομίζουμε πως η πρότασή μας είναι γνωστή σε όλους.

- Χριστός Ανέστη στον αγαπητό κύριο Βελλή Γιάννη ο οποίος είχε ανεβάσει ένα βίντεο στο οποίο έδειχνε τα χάλια των γηπέδων του Δήμου Χαλκιδέων, για τα οποία υπεύθυνος ήταν ο ΔΟΑΠΠΕΧ, πρόεδρος της οποίας ήταν η κυρία Ζλακώνη. Κύριε Βελλή θυμόσαστε τι σας είχαμε πει όταν συναντηθήκαμε; Σας είχαμε πει πως θα εκτεθείτε, γιατί η κυρία Ζλακώνη θα είναι μαζί σας στο ίδιο ψηφοδέλτιο. Τώρα τι θα πείτε; Μήπως θα πείτε πως έφταιγαν οι άλλοι; Στην πολιτική κύριε Βελλή βουτάμε την γλώσσα στο μυαλό πριν αρχίσουμε τις δηλώσεις. Τα ίδια ισχύουν και για άλλους συνυποψηφίους σας, οι οποίοι έλεγαν διάφορα εναντίον της κυρίας Ζλακώνη. Δεν θα γράψουμε ονόματα γιατί θυμώνουν, αλλά εμείς κωλοτούμπες δεν κάνουμε, ούτε και θα κάνουμε τις κότες.